Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Sommersoverommet

    Skap sommerens fineste soverom! Få den gode sommerfølelsen med sengetøy i friske farger, tilbehør som pynteputer og kurver – og kanskje noen grønne planter?

    Velg riktig sengetøy

    Bør du velge sengetøy i sateng, flanell, lin, krepp eller kanskje egyptisk bomull? Liker du sengesett i en naturlig eller eksklusiv stil? Lær mer om de forskjellige kvalitetene og finn det beste sengetøyet for deg!

    Sommerdyne for varme netter på soverommet

    Vi kan ikke klage på de varme periodene vi får i løpet av sommeren i Norge, men mange synes allikevel at det er utfordrende med de varme nettene. For en god natts søvn er det flere grep du kan ta, blant annet å skaffe deg en god sommerdyne. Her får du tipsene som legger til rette for at nattesøvnen ikke blir forstyrret av varmen.

    Gjør klart til sommerfest!

    Nå som sommeren er på vei, er det også tid for å invitere venner og familie på sommerfest. Her har vi satt sammen noen tips til mat, borddekking og dekorasjon.

    Vi vil ivareta deg som kunde og våre medarbeidere.

    Helsen og sikkerheten til våre kunder og medarbeidere har høyeste prioritet, og vi har derfor iverksatt en rekke tiltak for å forhindre spredning av Covid-19. Vi håper at du som kunde vil hjelpe oss med å gjennomføre disse. Kid følger helsemyndighetens anbefalinger, og holder seg til enhver tid oppdatert på gjeldende retningslinjer.

    Tilbakekalling - Mikkel Rev Bamse, varenummer: 205160030962

    Vi må dessverre be kunder som har kjøpt Mikkel Rev Bamse om å umiddelbart stoppe bruken av dette produktet, da vi har oppdaget at pelsen kan slippe fiber.