Solskjerming

Utforsk vårt omfattende utvalg av dekorative og funksjonelle solskjermingsløsninger : persienner, plisségardiner, lameller og rullegardiner. Våre tilpassede solskjermingsalternativer på mål passer til vinduer i alle størrelser. Besøk gjerne en av våre KID butikker. De har stoffprøver og kan sette opp din ordre også.

66 produkter
Visste du at vi også selger måltilpasset solskjerming?
Ta hjelp av våre guider for solskjerming
Du har sett 24 av 66
Vis mer

Solskjerming

Persienner, plisségardiner, lameller og rullegardiner

Persienner er klassiske og går aldri av moten. De egner seg like godt på baderom som soverom, har lang levetid og er av god kvalitet. De er også svært enkle å betjene, og du velger selv om du vil slippe inn mye eller lite lys.  

Plisségardiner er en mer moderne og fleksibel løsning for solskjerming. Disse har blitt populære fordi de kan plasseres både øverst, nederst eller «svevende» midt i vinduet, og kan trekkes opp og ned etter ønske (derav navnet up&down). De isolerer også for kulden om vinteren og beskytter mot varme på sommeren.

Lamellgardiner er et annet godt alternativ til solskjerming. Disse er et elegant alternativ til tradisjonelle gardiner, og kan brukes til både solskjerming, dekorasjon eller som romdeler. Lameller er også svært effektive og fleksible, og krever lite vedlikehold.

Med rullegardiner kan du selv velge hvor mye lys du vil slippe inn i et rom. Ønsker du for eksempel et helt mørkt og svalt soverom kan du benytte helt lystette rullegardiner. Hos Kid får du også screens rullegardin, som både skjermer for sollys og innsyn samtidig som utsikten bevares.

Stort utvalg av innvendig solskjerming

Hos Kid finner du et stort utvalg dekorative og funksjonelle løsninger for solskjerming. Enten du trenger skjerming til vinduer av ulik størrelse, solskjerming i skråvindu eller dør, så finner du gode løsninger hos oss. Dersom du ikke finner gardiner med riktig størrelse, så leverer vi i tillegg til våre standardstørrelser også måltilpasset solskjerming. Vi får stadig inn nye produkter – se vårt utvalg på nettsiden eller ta en tur innom en av våre butikker!