Vaser

  Bredt utvalg av vaser til ethvert behov

  Hos oss kan du velge blant et bredt utvalg vaser, enten du er på jakt etter blomstervaser, høye vaser, glassvaser eller dekorvaser til en fornuftig pris. Vårt utvalg består av klassiske og moderne vaser i en rekke ulike farger, sikret for å møte ethvert behov og enhver smak.

  Glassvaser: Tidløse og allsidige

  Uansett hvilke blomster du skal dekorere hjemmet med, vil du finne vaser i ulike materialer hos oss. En glassvase gir en tidløs touch til ethvert rom og er allsidige blomstervaser som kan brukes til å fremheve både friske og kunstige blomster. Glassvasene er også et kunstverk i seg selv, perfekte for å tilføre en ekstra dimensjon til din innredning.

  Keramikkvaser: Tilføy et personlig preg

  Keramikkvaser er tidløse og lekre vaser å dekorere hjemmet med, og kan gjerne kombineres sammen – både i ulike størrelser og ulike farger. Dette gir et personlig preg til rommet, lar deg leke med design og skaper en unik atmosfære. Enten det er i stuen, på kjøkkenet, eller i soverommet, kan keramikkvaser tilføre varme og stil.

  Dekorer hjemmet med elegante vaser

  Våre vaser er ikke bare beholdere for blomster; de er også selvstendige dekorelementer. Med deres ulike former, størrelser, og materialer kan de forvandle ethvert rom. En velvalgt vase kan heve hele inntrykket av et rom, og vårt utvalg gjør det enkelt å finne den rette matchen for ditt hjem.

  Finn den perfekte vasen for dine blomster

  Enten du foretrekker minimalistiske arrangementer eller frodige buketter, har vi vasene som kan holde dine blomster stilige. Våre eksperter velger ut vaser som komplementerer de ulike blomstertyper, fra lange, slanke tulipaner til frodige, runde peoner.

  Blomsterpotter

  Er du glad i potteplanter? Da bør du sjekke ut våre blomsterpotter. De kommer i materialer og design som matcher våre vaser, slik at du kan skape en harmonisk følelse i hjemmet ditt ved å kombinere dem.
  Utforsk vår varierte vasekolleksjon Utforsk kategorien vår med nydelige vaser, og finn en favoritt som passer best til din stil! Vårt mål er å tilby noe for enhver smak, fra det enkelt elegante til det mer dekorativt iøynefallende.

  Visste du at vi også har et stort utvalg kunstige planter

  Finn din nye favorittvase i dag og bring nytt liv til dine blomster og ditt hjem.