Liveshopping tilbud: Kjøp to valgfrie varer og få 50% på hele Atelier kolleksjonen til Camilla Pihl!

  Lysestaker og telysholdere

  Alle julevarer 50%*

  Ønsker du å pynte opp hjemme? Lysestaker er en pyntegjenstand som passer til enhver anledning. Og hos oss finner du mange lekre lysestaker til lave priser. Med alt fra klassisk til moderne design. Hvilken er din favoritt?*Gjelder f.o.m. 4/12 og så langt beholdningen rekker.

  83 produkter

  Lysestaker og telysholdere

  Elegante og moderne lysestaker og telysholdere skaper en behagelig atmosfære i hjemmet ditt

  Våre lysestaker og telysholdere er perfekte for å skape en behagelig atmosfære i hjemmet ditt. Med et stort utvalg av ulike variasjoner, fra klassiske og elegante til moderne og kule, finner du garantert noe som passer inn i din stil. Vi har også mange ulike størrelser og fasonger, slik at du kan velge den perfekte lysestaken eller telysholderen til din setting. Lysestakene og telysholderene våre er laget av høy kvalitet og vil vare lenge. Så hvis du ønsker å skape en varm og innbydende atmosfære i hjemmet ditt, så bør du sjekke ut vårt utvalg av lysestaker og telysholdere!

  Lysestaker og lysfat i ulike farger og materialer skaper den riktige atmosfæren

  Vårt utvalg av lysestaker og lysfat kommer i en rekke ulike farger og materialer, slik at du kan finne noe som passer inn i din stil og ditt hjem. Vi har alt fra klassiske gulllysestaker til elegante marmorlysfat, slik at du kan velge det perfekte tilbehøret for å skape en romantisk stemning. Vi har også lysestaker og lysfat i ulike materialer, som glass og keramikk, slik at du kan velge den perfekte løsningen for deg. Uansett om du ønsker å tilføye litt ekstra lys til et mørkt hjørne eller skape en hyggelig atmosfære på festen, så har vi det du trenger. 

  Vakre telysholdere og lysholdere av kvalitet som lyser opp og skaper riktig stemning

  Våre telysholdere og lysholdere er laget av materialer som keramikk og glass, slik at de vil vare lenge og se vakre ut i hjemmet ditt. Telysholderene våre er perfekte for å skape en behagelig og innbydende atmosfære i stuen, mens lysholderene våre er flotte for å sette prikken over i-en på festen. Vi har et stort utvalg av ulike fasonger og størrelser, slik at du kan velge den perfekte løsningen for deg. Uansett om du ønsker å tilføye litt ekstra lys til et mørkt hjørne eller skape en romantisk stemning, så har vi telysholdere og lysholdere som passer perfekt. Så ta en titt og sjekk ut vårt utvalg av telysholdere og lysholdere!