Speil

  Et speil er en flott interiørdetalj som gjør mye for harmonien et rom. Det passer like godt på badet som i stuen, og er med på å skape dybde og å gi følelsen av at rommet er større og lysere. Hos oss finner du speil til alle rom i flere størrelser, farger og fasonger.

  10 produkter

  Speil

  Innred med speil

  Speilet har lenge hatt en naturlig plassering på badet, og det er også svært vanlig å ha det på soverommet eller i gangen for en siste sjekk før man går ut døren. Men med årene har det blitt så mye mer enn kun en nyttig detalj når vi skal stelle oss om morgenen, sminke oss eller gre håret. Foruten sin praktiske funksjon kan ett eller flere speil nemlig også være estetisk pent, og en flott detalj i interiøret.

  Et speil gir rommet en ekstra dimensjon.

  Det får et lite rom til å virke større, og det er et interiørelement som utnytter det naturlige lyset og skaper en fin atmosfære. Spesielt nyttig er det for oss som bor i den nordlige delen verden, med lite dagslys på vinteren, å utnytte denne interiørtrenden.

  Eksperimenter med speil i stue og utendørs

  Lekre speil finnes i mange ulike former, farger og størrelser, og med forskjellige detaljer som for eksempel treramme eller gullramme. Dette gir deg muligheten til å sette ditt egne personlige preg på et rom. Plasser et helfigurspeil på gulvet sammen med en prydende plante, eller heng et pyntespeil på veggen og la det reflektere omgivelsene. Speil over sofaen er en populær trend, og slike dekorative veggspeil er fine både alene og i kombinasjon med andre interiørelementer som rammer og bilder.

  Har du en terrasse eller en balkong, kan et speil tilføye ekstra liv til uteplassen om sommeren. Heng opp flere små veggspeil over utemøblene, og la dem reflektere de friske fargene i hagen. Vær kreativ og kombiner ulike stiler og farger, her er det kun fantasien som setter grenser.

  Hos oss finner du alt fra praktiske bordspeil, pyntespeil og helfigurspeil til ovale og runde speil i ulike størrelser og former. Velg mellom både klassisk og moderne design, og se muligheter med utvalget vi tilbyr i vårt sortiment! Finn dine favoritter i nettbutikken, eller kom innom en av våre butikker og la deg inspirere!