Pynt

  Hos Kid kan du velge blant et bredt utvalg av sesongens pyntegjenstander i ulike trender og stiler, som du enkelt kan kombinere for å skape ønsket stil og stemning.

  88 produkter

  Pynt

  Pynt og pyntegjenstander som passer din stil

  Pynt og pyntegjenstander kan være en fantastisk måte å sette prikken over i-en på et rom og gjøre det mer personlig og innbydende. Det finnes et utall ulike pyntegjenstander å velge mellom hos oss, fra vakre vaser og krukker til mer praktiske ting som fat og skrin. Uansett om du er ute etter noe enkelt og stilrent eller mer fargerikt og ekstravagant, har Kid garantert en pyntegjenstand som passer til din stil. Pyntegjenstander er også en fin måte å legge til litt særpreg og karakter i et rom, og kan bidra til å skape en mer hyggelig atmosfære. Så hva venter du på? Se gjennom vårt utvalg av pyntegjenstander og finn noen som passer perfekt for deg!

  Dekorative vaser og krukker i alle materialer og former

  Dekorative vaser og krukker er ikke bare en praktisk måte å holde på blomster og grønne planter, men også en vakker måte å pynte opp et rom på. Vårt utvalg av krukker og vaser spenner fra enkle, elegante designs til mer fargerike og unike stiler. Uansett om du foretrekker glass, porselen, keramikk eller andre materialer, vil du finne noe som passer til din stil. Vaser kan være en fin måte å legge til litt farge og liv i et rom, og en krukke kan også bidra til å skape en mer innbydende og hyggelig atmosfære. Se gjennom vårt utvalg av dekorative vaser og krukker, finn de perfekte til å pynte opp hjemmet ditt!

  Boller og fat er både praktisk og dekorative

  Boller og fat er ikke bare praktiske ting å ha i hjemmet, men også flotte pyntegjenstander. Det finnes et hav av ulike boller og fat i ulike størrelser, farger og materialer å velge mellom, så det er garantert noe for enhver smak. Boller og fat kan brukes til å holde frukt, grønnsaker, søtsaker eller andre snacks, eller bare til å pynte på et bord eller en hylle. De kan også brukes som en fin detalj på kjøkkenet eller spisebordet. Boller og fat er en enkel måte å gi litt ekstra liv til et rom på, enten du velger å fylle dem med deilige godbiter eller bare lar dem stå tomme som en del av innredningen. Kid har et stort utvalg av boller og fat, så finn noe som passer perfekt for deg!