Stearinlys

Skap den riktige stemningen med stearinlys – ute som inne. Hos Kid kan du velge blant et bredt utvalg kubbelys, stakelys og telys. Alle våre kubbelys i stearin er Svanemerket. Vi har også velduftende og dekorative duftlys i glass. Velg farge etter ønske og behov.

112 produkter
Du har sett 24 av 112

Stearinlys

Skap den hyggelige stemningen med vårt store utvalg av kubbelys, telys og kronelys

Levende lys er perfekt til å lage varme og hygge i hjemmet, på hytta og på terrassen. Vi har et stort utvalg av kubbelys, telys og kronelys i en mengde farger. Kubbelys er flotte for å sette prikken over i-en ute i lykter, telys gir stemning selv i de minste lysholdere, lange flotte kronelys lager høytid på ett hvert spisebord. Uansett hvilken variant du velger, så vil stearinlys skape en varm og hyggelig stemning i alle rom. Bruk gjerne et duftlys for ytterligere å forsterke og friske opp hjemme.

Kronelys og stakelys i ulike farger og materialer skaper den riktige stilen

Når du vil skape høytid og fest, så er kronelys og stakelys akkurat det du trenger. Kronelysene gir lys som sprer seg i hele rommet, mens stakelysene gir en mer fokusert belysning som passer fint på festbordet. Vi har et stort utvalg av kronelys og stakelys i en mengde farger slik at du kan finne de som passer inn i den stilen du vil skape. Sjekke ut vårt utvalg av kronelys og stakelys!

Telys og kubbelys - lyskilder som gir stemningen hjemme og ute

Telys og kubbelys gir ekstra lys i lykter og på bord – og er med på å skape stemning hjemme, på hytta og på terrassen. Med vårt store utvalg av ulike farger og dufter, kan du skape det perfekte uttrykket og stil for enhver anledning. Sjekk ut sesongens farger og vårt store utvalg av telys og kubbelys.