Sesongens hagemøbler i 2023

Sesongens hagemøbler i 2023

Vi flytter ut med sesongens hagemøbler for vår og sommer! Sjekk ut årets nye kolleksjon med utemøbler - flere av favorittene har kommet i nye, delikate farger og i en kvalitet som tåler å bli brukt. Med nye, trender er våre utemøbler både fine og praktiske til inne- og utebruk. De tåler vær og vind og er behandlet med anti-UV-coating som reduserer falming. Finn dine favoritter og få det ekstra fint på uteplassen din i år!
Dekket bord utendørs med hvite hagestoler
utemøbler, stoler i flere farger
utestoler i rød, grønn, gul og beige med tekst

Frostsikre potter til uteplassen

Utemøbler i et nordisk klima skal tåle mye forskjellige vær, både stekende sol, tunge regndager, frost og til tider sterk vind. Nettopp disse faktorene ble tatt i betraktning når våre utemøbler ble designet. Møblene er frostsikre, falmer ikke i sollys, er enkle å oppbevare og passer like fint inne som ute. 

Frostsikre utepotter i forskjellige farger og størrelser

Med frostsikre utepotter kan du la plantene stå ute fra tidlig vår til senere på høsten om du ønsker det. Pottene kommer i flere fine farger som matcher våre øvrige utemøbler. Perfekte til sommerblomster, oliventrær eller andre fine planter. Skap gjerne soner på terrassen med potteplanter, eller plant høye busker i de så plantene kan fungere som skygge- eller vindskjerming. 

Flotte utemøbler i kunstrotting

Disse stilige utemøblene passer perfekt ute på uteplassen for varme og lange sommerdager.

Rottingstol
Rotting loungestol og bord svart