Gardiner

  Våre gardiner er perfekte for å skjerme mot sol, innsyn og trekk fra vinduer samtidig som de gir en touch av eleganse til rommet. Vi har et spekter av farger, mønstre og premium kvaliteter. 

  Trenger du måltilpassede gardiner finner du dette her

  334 produkter

  Gardiner

  Hvordan velge gardiner

  Vi som bor i et land hvor det er ekstra mørkt på vinteren og lyst store deler av døgnet på sommeren, har god nytte av gardiner. Men disse er ikke bare praktiske for å holde sommersolen eller nysgjerrige blikk fra naboen ute, de har også mye å si for stemningen i et rom. Med lekre gardiner i farger og mønstre som står i stil til resten av interiøret i stuen, på soverommet eller på kjøkkenet, tilføyer du det lille ekstra for å gi en god romfølelse og sette ditt eget personlige preg på innredningen.

  Når du skal velge nye gardiner, vil du raskt se at du har flere muligheter. Blant annet kan du velge ferdigsydde, ekstra lange gardiner, lystette gardiner eller liftgardiner, for ikke å glemme egne gardiner til barnerom og kjøkken. Eller kanskje du heller er ute etter solskjerming i form av persienner, rullegardiner, plisségardiner eller lameller? Valgmulighetene er mange, så hvordan finner du det som passer til ditt hjem? 

  Gardiner til stue, kjøkken og soverom

  Rett gardin velger du ved å tenke over praktisk funksjon, hva slags stemning du ønsker i rommet, hva rommet skal brukes til og selvfølgelig hva du selv foretrekker av farger og mønstre. 

  På soverommet foretrekker mange å ha det mørkt. For å forlenge morgenen og hindre at morgensolen trenger inn, vil dermed mørke soveromsgardiner være et godt alternativ. Supplementer gjerne med en passende rullegardin for å stenge ute enda mer av sollyset. Velger du å gå til innkjøp av ekstra tykke gardinlengder, vil de være med på å hindre kaldt trekk om vinteren og sørge for at rommet holder seg svalt om sommeren.

  Hvis vinduene på kjøkkenet er over kjøkkenvasken, kan det kanskje lønne seg med persienner da disse er enkle å rengjøre hvis du skulle søle på dem under oppvasken. Komplimenter med lekre kjøkkengardiner for å skape en mykere stemning i rommet. Persienner egner seg også godt på bad, der man ønsker lite innsyn, men vi anbefaler også her å benytte gardinlengder i tillegg for å gjøre badet enda koseligere.

  I stuen lar mange kreativiteten blomstre hva gjelder interiør, men også her kan det lønne seg å tenke litt praktisk. Hvis vinduene er plassert slik at de gir gjenskinn i TV-en, kan det for eksempel være at du ønsker litt mørkere stuegardiner som kan trekkes for når du ser TV på dagtid. Velger du gardiner med maljer, blir de ekstra lette å bevege frem og tilbake på stangen, og slike gardiner får også fine folder.

  Gardiner til barnerom

  Barnerom må selvfølgelig også ha gardiner, men barna våre vokser fort, og det som var kjempekult i fjor er kanskje superteit i år. Med andre ord er det stadig rom for forandring på barnerommet, og nye barnegardiner er en enkel måte å fornye det på. 

  Hos Kid finner du gardiner til gutterom og jenterom i slitesterk kvalitet og med spennende mønstre og farger. Sett deg ned med barna og ta en titt på vårt utvalg på nett, la barna selv være med å velge ut det de synes er fint, så blir det fred i heimen – i hvert fall en liten stund.

  Gardiner inspirasjon

  Bytte av gardiner er et enkelt grep for å fornye et rom. Erstatt de du har med en helt ny gardinløsning eller bare en ny farge, fyll sofaen eller sengen med pynteputer i passende farger og plukk ut interiørdetaljer som vaser og lysholdere i matchende stil – vipps, så har du et helt nytt og fresht rom.

  Gardiner fra tak til gulv er stilfullt og gir en visuelt høyere takhøyde. Romfølelsen blir da også større. La lyset sile gjennom og skape en behagelig og avslappende stemning i stuen. Skal du velge gardiner til små vinduer, kan du skape illusjonen av at vinduet er større hvis du henger gardinene litt utenfor, slik at mest mulig av vinduet synes. Det motsatte gjelder om du har store vinduer du ønsker at skal fremstå litt mindre. Velg gjerne tekstiler med enkle mønstre til små vinduer.

  Lange gardiner kan også brukes som romdelere. Fest dem med en gardinskinne i taket, og lag et lite avlukke der du kan ha hjemmekontor eller hvor barna kan leke for seg selv.

  Stort utvalg gardiner og tilbehør

  Hos oss finner du en rekke ulike typer gardiner i flere stiler, lengder, farger, mønstre og materialer. Enten du er ute etter gardiner i ulike lengder eller solskjerming, vil du finne det du leter etter hos oss. Vi har også et stort utvalg gardindusker og gardinoppheng. Finn dine favoritter i vårt utvalg på nett, eller ta turen innom en av våre butikker, så hjelper vi deg. Hos oss finner du også ofte gode tilbud og rabatter, så det lønner seg å følge med i nettbutikken.