Ferdigsydde gardiner

  Gardiner 50%*

  *Gjelder ikke kjøkkengardiner og gardiner til barnerom. Tilbudet gjelder til og med 10. august.

  Fiks ferdige gardiner som passer perfekt - klare til å henges rett opp. Velg blant sesongens farger og mønstre. Sjekk også ut vår Premium Collection med våre fineste gardin kvaliteter i et klassisk design eller Atelier by Camilla Pihl. 

  Trenger du måltilpassede gardiner finner du dette her

  158 produkter
  Du har sett 24 av 158
  Vis mer

  Ferdigsydde gardiner

  Hvordan velge gardiner

  Når du skal velge gardiner, er det flere spørsmål du kan stille deg selv. Hvilken farge skal du velge? Skal gardinene være gjennomsiktige eller lystette? Hvor lange skal de være? Hvordan kan du tilpasse gardinene til rommet og vinduet ditt? Kid har lang erfaring med gardiner og gir deg tips til hvordan du kan velge riktig gardin for hjemmet ditt.

  Fargevalg

  Fargene vi velger å omgi oss med, gir en personlig vri på interiøret og sier noe om stilen vår. Gardinene bør harmonere med resten av interiøret. Du kan velge å tone dem inn slik at de går i ett med veggene, eller du kan skape en spennende kontrast. Tenk gjennom hvordan gardinene står i stil med fargen på veggene og det øvrige interiøret i rommet.

  Test forskjellige nyanser

  Ulike tekstiler endrer farge ut fra lyset rundt seg, og belysningen i butikken er sjelden lik lyset i hjemmet ditt. Derfor kan det være en god idé å kjøpe med deg to ulike nyanser av gardiner for å teste hvilken som fungerer best hjemme hos deg.

  Lystette eller lysdempende gardiner

  Ulike tekstiler har ulik tetthet. Du må ta stilling til om du ønsker å stenge lyset ute eller om det er nettopp lyset du ønsker å tilføre et rom. Lystette gardiner er tykke og bidrar til et lunt og trivelig inntrykk. De er også å foretrekke på soverommet. Florlette gardiner passer gjerne i rom der man ønsker å bringe lyset og naturen inn.

  Gardinlengde

  En klar interiørtrend er lange gardiner som henger tungt ned langs vinduene og flyter ut over gulvet. En gardinlengde som avslutter rett over gulvet er også populær.

  Les mer om hvordan man velger riktig gardin her