Dunputer

  Dunputer er myke og komfortable puter, som oftest fylt med naturfyll som gåsedun og andefjær. Dunen gjør at puten føles behagelig og tørr hele natten. Hos Kid har vi et stort utvalg dunputer i flere tykkelser og størrelser, slik at du kan finne den som passer best for deg. Vi har også astma- og allergivennlige puter med dun. Se vår dyneguide her.

   

   

   

  14 produkter

  Dunputer

  Opplev ekstra komfort med våre dunputer

  Vår kolleksjon av dunputer er designet for å gi deg den ultimate komforten og støtten du trenger for en god natts søvn. Enten du vil hvile hodet ditt på en sky av mykhet eller du trenger ekstra støtte under lesing eller avslapping, så passer våre dunputer perfekt til din seng.

  Dunputer i varierte størrelser

  Vi har dunputer i ulike størrelser og former. Høye og brede puter, alt etter hva som passer ditt behov. Her er en liten guide til de ulike størrelsene:

  70x100 cm dunpute

  Vår dunpute på 70x100 cm gir deg god komfort og støtte. Denne størrelsen er ideell for enkeltputer som tilbyr en heldekkende støtte til hodet og nakken. Perfekt for en god natts søvn eller når du ønsker å lene deg tilbake og slappe av mens du nyter en bok eller ser på TV.

  50x90 cm dunpute

  Med en størrelse på 50x90 cm får du en allsidig dunpute som passer til en rekke sovestillinger. Denne størrelsen er flott for både enkelt- og dobbeltsenger, og gir den ideelle kombinasjonen av komfort og støtte. Perfekt for de som foretrekker en pute som ikke er for stor eller for liten.

  50x70 cm dunpute

  Den klassiske størrelsen på 50x70 cm er en tidløs favoritt. Denne dunputen passer perfekt for de som liker en mellomstor pute som gir både støtte og komfort. Enten du sover på ryggen, magen eller siden, vil denne størrelsen gi deg den fleksibiliteten du trenger for en god natts søvn.

  45x50 cm dunpute

  Med en størrelse på 45x50 cm får du den kompakte løsningen for støtte og avslapning. Denne størrelsen er en flott dunpute for barn eller som en ekstra pute for de som foretrekker å ha flere puter i sengen. Passer perfekt som en støtte til nakken his man har ekstra behov for det.

  Behagelig fyllmateriale

  Våre dunputer er fylt med høykvalitets andedun og gåsedun som gir en spesiell mykhet og luftighet. Dunet er plukket med omhu for å sikre en jevn fordeling av fyllmaterialet, og fyllkraften er nøye justert for å gi en god balanse mellom støtte og komfort.

  Myke trekkstoff som puster

  Putenes trekkstoff er nesten like viktig som fyllmaterialet når det gjelder komfort og kvalitet. Våre dunputer har trekk laget av pustende og myke stoffer som bidrar til å regulere temperaturen gjennom natten. Den glatte følelsen av trekket legger til en ekstra touch av luksus, og kvaliteten sikrer at putene beholder sin mykhet selv etter mange netters bruk.

  Allergivennlige dunputer

  Vi forstår at mange mennesker sliter med allergier og reagerer på ulike allergener i hverdagen. Derfor har vi også allergivennlige dunputer laget med spesielle fyllmaterialer som er behandlet for å redusere kjente allergener. På denne måten kan man unngå den tradisjonelle ulempen med dunfyll og sove uforstyrret.

  Høye dunputer

  Våre høye dunputer er skapt for de som søker ekstra støtte og komfort mens de hviler eller leser. Disse putene er designet med ekstra fyllmateriale som gir en solid høyde uten å gå utover mykheten. Enten du vil nyte en bok i sengen eller lindre en stiv nakke, har vi høye dunputer som finner balansen mellom komfort og funksjon.