Kjøkkenutstyr

  Oppdag vårt utvalg av kjøkkenutstyr og tilbehør, inkludert kjøkkenredskaper, oppbevaring, servise, glass, kjøkkenhåndklær og mer. Skap ditt drømmekjøkken med våre praktiske og koselige detaljer for matlaging og servering til venner og familie! 

  428 produkter

  Kjøkkenutstyr

  Kjøkkenutstyr til matentusiast og mesterkokk

  Det sies at veien til hjertet går gjennom magen, og vi mener derfor at kjøkkenet er et av hjemmets viktigste rom. Her lages de enkle hverdagsmiddagene, bursdagskakene og de store festmåltidene, for ikke å glemme brødskivene om morgenen. Men det blir ikke særlig til matlaging uten det rette kjøkkenutstyret – og blir ikke kokkeleringen også litt ekstra koselig hvis interiøret på kjøkkenet er fint og stilfullt?

  Hva slags kjøkkentilbehør skal du velge?

  Kanskje er du mest opptatt av design, og det viktigste for deg er at kjøkkenet ser innbydende og stilfullt ut. Eller er du heller av typen som foretrekker et kjøkken med system, orden og gode, praktiske løsninger? Uansett hvordan du bruker rommet – har du skuffer og skap fulle av gamle kjøkkenredskaper, så kan du vel kanskje unne deg noe nytt?

  Kjøkkenutstyr av høy kvalitet tåler mye og varer lenge, og tilbehøret kan være så mangt. Velg mellom bakeutstyr og nyttige kjøkkenredskap i tre, kjøkkenhåndklær i ulike farger, og alt fra grytekluter og gryteunderlag til skjærefjøler og drikkebrikker. Trenger mesterkokken kanskje et forkle for å beskytte mot matsprut og søl? Eller kunne du trengt ekstra oppbevaring på kjøkkenet? Da kan et par glasskrukker eller en oppbevaringskurv være nyttige og dekorative på kjøkkenbenken.

  Velg riktig interiør til kjøkkenet

  Med hyggelige omgivelser blir også matlagingen mye koseligere. Det er ikke bare utstyr til selve kokkeleringen som gir kjøkkenet en helhet, men også andre små detaljer. Velg deg gjerne ut en farge eller to, og la disse gå igjen i interiøret på kjøkkenet. For eksempel kan du bytte ut fargene etter sesong. Fyll en oppbevaringskrukke med pasta og plasser på benken sammen med et par telys, en liten lampe eller en plante – det er ikke så mye som skal til.

  Husk at kjøkkenet må holdes rent, for at ikke uønskede bakterier skal få spre seg. Såpe og oppvaskbørste hører derfor kjøkkenet til, og det gjør også kjøkkenkluter som mikrofiberklut og gasklut. Selv om oppvask kan være kjedelig, kan det hjelpe litt på at rengjøringsutstyret ser hyggelig ut og har fine farger. Gå til innkjøp av skurebørste og oppvaskkost i naturlige materialer, og bruk dem som en del av interiøret på kjøkkenbenken. Sett dem sammen med en stilig såpedispenser og kanskje en liten vase med blomster – vipps blir oppvasken litt koseligere!

  Herlige smaksopplevelser fra kjøkkenet

  Med et ryddig og stilfullt kjøkken blir det gøy å be inn til fest. Inviter venner og familie på et godt måltid, og eksperimenter med ulike krydder og olivenolje. Med effektive redskaper kan du skape og bevare de gode smakene. Server med spennende tilbehør som dressing, pesto, oliven og foccacine. Avslutt kvelden med en deilig, beroligende kopp te eller kakao, og kanskje også litt søtsaker for den sukkerglade?

  Flasker med olivenolje, krydderkverner og små søte skåler fylt med sjokolade gjør seg også fint til pynt på benken eller på et ubrukt kjøkkenbord. Slike herlige smaksopplevelser er også perfekte som matgaver til venner og kjente, eller for eksempel som en vertinnegave.

  Med riktig kjøkkenutstyr har du de beste forutsetningene for vellykket matlaging. Vi i Kid har et bredt utvalg utstyr til kjøkkenet til gode priser, slik at du kan lykkes og trives på kjøkkenet uansett om du er amatør eller proff. Se vårt utvalg kjøkkenutstyr i vår nettbutikk, eller ta en tur innom en av våre butikker og plukk ut det som kan gi din mathverdag det lille ekstra!