Lystette gardiner

  Våre serier med lystette gardiner holder rommet helt mørkt. Seriene med lysdempende gardiner er opp til 90% lystette. Trenger du en litt rolig start på dagen, eller rett og slett ønsker litt fred og ro, så kan våre lystette og lysdempende gardiner hjelpe deg med å regulere lyset utenfra. La deg inspirere av vårt utvalg og finn det som passer deg.

  Trenger du måltilpassede gardiner finner du dette her

  29 produkter

  Lystette gardiner

  Styr lyset som kommer inn

  Lystette gardiner, eller lysdempende gardiner har mange fordeler sammenlignet med andre gardiner. De beskytter møbler og interiør fra solbleking og kan mørklegge et rom hvis man har behov for det, selv om solen skinner rett på vinduet utenfor. Det eneste som kan være utfordrende er lys som slipper inn på siden av solskjermen, men dette kan unngås ved hjelp av en gardinstang med buefeste

  Hos oss finner du lysdempende gardiner i ulike typer, alt fra persienner til plissegardiner kan du finne hos oss i Kid. Vi har lang erfaring med hvilke gardiner som passer til ulike formål og kan gi deg råd og svar på eventuelle spørsmål du har. Sammen kan vi finne fram til et best mulig resultat for deg.

  Lystette gardiner vs. “vanlige” gardiner. Hva er forskjellen?

  Lystette gardiner er generelt sett tykkere enn vanlige gardiner. De har et tyngre fall, krøller aldri og er lette å stelle. De holder bedre varme inne og kulde ute. 

  Når det kommer til effektiv solskjerming, så blokkerer lysdempende gardiner mellom 90-95% av lyset på vei inn, avhengig av mønster. Mønstrede gardiner holder som regel ute litt mer av solens stråler enn ensfargede.

  Stort utvalg gardiner og solskjerming

  Kid har gardiner i mange ulike tekstiler og stoffer, rett og slett det som passer ditt behov. Enten du ønsker gardiner til soverommet eller stuen, solskjerming til kjøkkenet eller badet, så kan Kid hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kan være lurt eller bare trenger litt inspirasjon, så kan du lese vår gardinguide

  Ta en titt på vårt utvalg og la deg inspirere.