Dundyner

  En myk og deilig dundyne passer like godt til alle sesonger. Velg mellom lette og svale sommerdyner, varmere dyner til vinteren, eller helårsdyne i dun. 

  Finn riktig varmekomfort

  Varmekomforten til en dundyne er avgjørende for en god natts søvn. Våre dundyner har tre ulike nivåer av varmekomfort – fra lette sommerdyner som er ideelle for varme netter, til medium og ekstra varme dyner designet for kjølige netter og vintertid.

  Det er viktig å velge en dyne som matcher ditt personlige varmebehov og klimaet der du bor, for å sikre at du ikke verken blir for varm eller for kald om natten.

  Hvilken dundyne er best?

  Den beste dundynen er en som passer til dine personlige søvnpreferanser. For kaldere klima og vinterbruk, er en tykkere dyne med høy fylldensitet å foretrekke. For varmere måneder, kan en lettere sommerdyne være ideell.

  Hvordan vaske dundyner?

  For å bevare kvaliteten på din dundyne, anbefales det å vaske den forsiktig i maskin på et finvaskprogram med et mildt vaskemiddel. Unngå for høy varme og bruk en ekstra skylling for å fjerne alle såperester.

  Les mer om vask av dundyner her

  Hvordan tørke dundyner

  Etter vask bør dundyner tørkes i tørketrommel på lav varme. Legg noen tennisballer i trommelen for å hjelpe til med å fluffe opp dynen mens den tørker.

  Hvor lenge varer en dundyne?

  Med riktig vedlikehold kan en kvalitetsdundyne vare i opptil 10 år eller mer. Regelmessig vask og riktig oppbevaring er nøkkelen til å forlenge levetiden.

  Hvordan få en dundyne fluffy?

  For å holde dundynen din fluffy, rist og luft den regelmessig. Bruk av tennisballer i tørketrommelen etter vask kan også bidra til å gjenopprette og vedlikeholde dynens volum.

  Finn det perfekte sengesettet til din dundyne

  Utforsk vårt utvalg av dynetrekk i ulike materialer og design for å finne det perfekte match for din dundyne. Enten du foretrekkerkrepp, flanell eller sateng sengesett, har vi noe for enhver smak.

  Et vakkert sengeteppe kan fullføre looken på soverommet ditt og bidra til en følelse av luksus og komfort. 

  Velg riktig størrelse på din dundyne

  Velg mellom standard, ekstra lang, eller dobbeldyne størrelser for å finne den perfekte passformen for din seng og sovepreferanser.

  Størrelser:
  Vanlig dundyne - 140x200 cm
  Ekstra lang dundyne - 140x220 cm
  Dobbel dundyne - 200x220 cm