-30%
Tilpass dette produktet

Made to measure, Dekosol

Duo rullegardin multi - customized

Pris fra: 1 056,41 krFør 1 509,16 kr
Duo rullegardin er en rullegardin med to lag tekstiler med tverrgående striper.
Nettbutikk - på lager
Leveringstid: 4-5 uker
Dette produktet må tilpasses før kjøp. Gjør dine fargevalg, tilpasse størrelse og tilbehør for å gå videre i kjøpsprosessen.

Måltilpasset solskjerming 30%

Gjelder f.o.m 23/10 t.o.m 3/12.

Rabatt trekkes fra i kassen

Duo rullegardin er en rullegardin med to lag tekstiler med tverrgående striper. Stripene har åpne og lukkede felt. Det fine med systemet er at man kan åpne og lukke feltene ved kun å justere gardinen noe i høyden. Med en duo rullegardin kan man enkelt justere innsyn omtrent som på en persienne. Duo rullegardin leveres enten med en dekkende kassett som skjuler rullegardinstoffet eller med en monteringsprofil i toppen. Begge systemene festes enkelt med klipsfester som skrues fast i vegg eller i tak. Velg mellom metall eller plast kjedetrekk. Velg mellom systemfargene hvit, sort, antrasitt eller grå på kassett eller monteringsprofil. Det finnes et stort utvalg farger på stoffer. Leveres med rund metall bunnlist.

Fraktalternativer

  • Utlevering i butikk – hent varene i din ønskede Kid-butikk. For målbestilte varer er leveringstiden normalt ca. 4-5 uker. 
  • Hjemlevering til privatadresser levert av PostNord. For målbestilte varer er det en fast fraktpris på kr. 300,-.Normal leveringstid er ca 4-5 uker.

Monteringsanvisning for rullegardin med monteringsprofil (pdf)

Monteringsanvisning for rullegardin med semi-åpen kasett (pdf)

Montering av barnesikring (pdf)

Hvordan måler jeg opp riktig?
De mål du oppgir er de mål som den ferdige gardinen skal ha inkl. beslag.
Rullegardinen kan monteres enten på utvendig karm eller inne i karmen. Skal rullegardinen monteres inne i karmen, må det settes av plass til at rullegardinen kan festes i vindusrammen. Vi anbefaler at du trekker fra ca. 10mm fra bredden av ditt vindusmål om rullegardinen skal monteres inne i karmen. Husk også at det vil bli en lysglippe i sidene da stoffet vil være ca. 2,8 cm smalere enn totalbredden grunnet brakettene som kommer i tillegg. Ønsker du minimalt med lysinnslipp anbefales det at rullegardinen monteres på utvendig karm.

Hva følger med gardinen?
Alle våre gardiner leveres komplett med beslag til tak og vegg og monteringsanvisning. Skruer til montering medfølger ikke.

Anbefalinger