Pynteputetrekk

  Gi dine gamle puter et nytt utseende med våre pynteputetrekk. Bytt ut trekket på innleggsputene for et mer miljøvennlig og økonomisk alternativ til å kjøpe nye puter. Vårt store utvalg av pynteputetrekk i ulike farger og mønstre vil hjelpe deg med å fornye hjemmeinnredningen.

  Våre pynteputetrekk kommer i mange ulike materialer som ull, lin og velour. Vi har også ulike størrelser, inkludert 40x40 og 50x50 cm. Pynteputetrekk tar minimalt med plass og kan enkelt tas frem igjen når du ønsker å endre interiøret. Med flere ulike trekk kan du skape en tilpasset stil etter årstid og humør.

  Hvis du ikke har en pyntepute du ønsker å bytte trekket på allerede, kan du finne vårt utvalg av innleggsputer her. Oppdag vårt store utvalg av pynteputetrekk og gjør en enkel fornyelse av sofaen her.

  103 produkter
  Du har sett 24 av 103
  Vis mer

  Pynteputetrekk

  Oppdag vårt store utvalg av pynteputetrekk

  Gjør en enkel fornyelse av sofaen din med vårt brede utvalg av pynteputetrekk i ulike farger, mønstre og materialer. Våre pynteputetrekk kommer i mange ulike størrelser, inkludert 40x40 og 50x50 cm, og passer dermed til en rekke forskjellige puter og putetrekk.

  Skap din personlige stil

  Med våre pynteputetrekk kan du skape en tilpasset stil som passer din personlige smak og preferanser. Velg mellom ulike teksturer som myk velour, grov lin og varm ull, og match farger og mønstre etter årstid og humør.

  Forny sofaen din med våre sofatrekk

  Foruten vårt brede utvalg av pynteputetrekk, tilbyr vi også sofatrekk som passer til ulike størrelser og typer av sofaer. Å bytte ut trekket på innleggsputene er en enkel og rimelig måte å fornye interiøret på, og med våre sofatrekk vil sofaen din se ut som ny igjen.

  Oppdag vårt utvalg av innleggsputer

  Hvis du trenger en ny pyntepute å bytte trekket på, kan du finne vårt utvalg av innleggsputer her. Vi tilbyr puter i ulike størrelser og materialer, inkludert dun og fiber. Med vårt brede utvalg av innleggsputer og pynteputetrekk kan du skape en helt ny stil i stua på en enkel måte.

  Finn dine favoritter og forny stua med vårt utvalg av pynteputetrekk og sofatrekk!