• Puter og pledd

  Puter og pledd

  Aktuelle tilbud: Mengder av sommervarer 70%*! | Mengder av pynteputer & pledd 50%*

  Med puter og pledd får hjemmet raskt en lun og balansert atmosfære. Hos Kid kan du velge blant et bredt utvalg pynteputer i sommerens trender, i tillegg til både ullpledd, fleecepledd og saueskinn.

  *Tilbudet gjelder t.o.m. 28/7, kan ikke kombineres med andre tilbud.

  336 produkter

  Puter og pledd

  Puter og pledd både inne og på uteplassen 

  Ønsker du deg en forandring i stua, men har ikke tid eller lyst til å gjøre de altfor store forandringene? Fortvil ikke – det er faktisk ikke så mye som skal til for å fornye verken stue, kjøkken, soverom eller uteplass. 

  Puter og pledd gjør et rom varmere og mer innbydende, men også mer personlig, Skap din egen stil ved å mikse og matche ulike farger og former, og la hjemmet utstråle en deilig varme. Kle opp seng, sofa og godstoler med lekre pynteputer, lammeskinn og pledd, og legg noen fine stolputer på stolene rundt spisebordet – vips, så er rommet med ett mye freshere.

  Pynteputer

  Kan du egentlig få nok vakre pynteputer? Skap en varm og behagelig atmosfære i stua med fine puter i ulike fasonger og farger! Det er ikke så mye som skal til for at hele stua fremstår som et nytt rom. Velg dine favoritter, og varier med farger og materiale etter sesong – for eksempel mørke farger og tyngre stoff til vinterhalvåret, og lyse farger og tynnere stoff til sommeren.

  Det flotte med pynteputer er at de kan endre et helt rom. Få hotellfølelse på soverommet ved å re opp sengen og plassere flere puter ved hodeenden av sengen. La putene matche interiøret i resten av rommet – husk at det er lov å være vågal, rustrød er for eksempel veldig fint til mørkeblå vegger. På uteplassen kan putene gjøre hele forskjellen – sittegruppen ser mye mer avslappet ut med noen fine pynteputer, og match gjerne med pledd i tilsvarende farger. 

  Slapp av med myke ullpledd, fleecepledd og pelspledd 

  Hvor deilig er det ikke å komme hjem fra en lang luftetur og pakke seg inn i et deilig, varmt pledd mens man lar hodet synke ned blant myke puter? Slapp helt av og nyt favorittpodcasten eller en god bok, og kanskje også noe godt å tygge på?

  Både ullpledd, fleecepledd og pelspledd gjør seg godt som en del av interiøret. Når pleddet ikke brukes, kan du brette det sammen og legge det over armlenet på sofaen. Hvis du er en tilhenger av en litt røffere look, kan du slenge det litt tilfeldig på en nyoppredd seng. Til sene sommerkvelder er det deilig å ha noen varme tepper tilgjengelig på uteplassen, så et tips er å rulle sammen noen pledd og plassere dem i en større kurv du tar med deg ut på terrassen. Kurven kan du ta med inn og bruke som interiør i stua når kvelden er over.

  Innleggsputer

  Med innleggsputer kan du enkelt bytte putetrekk, farger og stil på pynteputene. Med andre ord passer de godt for deg som ønsker en fleksibel stil, og de er perfekte hvis du liker å endre stil med sesongene, som for eksempel til jul og til påske.

  Putene finnes i flere størrelser. Når putene du allerede har begynner å bli godt brukt, kan du enkelt bytte til nye og likevel beholde putetrekkene du liker så godt. Det finnes mange nydelige pynteputetrekk du kan velge mellom, så velg det som passer best til din stil!

  Deilige og myke saueskinn

  Lammeskinn er perfekte året rundt – sommer som vinter. De er dekorative som pynt i stua, enten på godstolen eller sofaen, og deilige å trå på om morgenen og derfor også populære på soverommet. De gir et rom et varmt og koselig inntrykk, men saueskinn er også fine til utebruk.

  På vinteren og våren er det herlig å bruke et saueskinn som sitteunderlag enten ute på tur, eller i solveggen. Kombiner med noen noen fine pynteputer og et deilig varmt pledd, og nyt en varm kopp kaffe eller kakao i vårsola. Du kan også bruke lammeskinn til vogn, de er myke, varme og komfortable, så babyen det behagelig ute på tur også på høsten og vinteren.

  Stolputer for lange middager

  Med komfortable og myke stolputer og sitteputer, blir det mer behagelig å sitte lenge ved frokost- og middagsbordet. Velg mellom firkantede og runde puter, og skap en helhet med farger som står i stil med resten av interiøret – eller med fargekombinasjonen du går for i borddekkingen. 

  Hos Kid finner du et stort utvalg pledd og puter i ulike former, størrelser, farger og materialer. Våre produkter er av god kvalitet til gode priser. Finn dine favoritter og kjøp puter og pledd på nett i vår nettbutikk. Du kan også ta en tur innom en av våre butikker for å se nærmere på hva som kan passe deg og din stil.