SE TONE KROKEN SINE BORDEKKINGSTIPS FRA LIVESHOPPINGEN HER  |  Se alle produkter fra sendingen her

Sommersoverommet

Sommersoverommet

Skap sommerens fineste soverom! Få den gode sommerfølelsen med sengetøy i friske farger, tilbehør som pynteputer og kurver – og kanskje noen grønne planter?

Sesongens sengesett

Soverommet er et av de viktigste rommene i huset. Det skal være et avslappende sted, men med et lite preg av stue i form av tilbehør og pynt i naturmaterialer, myke pledd og grønne planter (ekte eller kunstige), gjerne i kurv. Skap sommerens fineste soverom og få den gode sommerfølelsen med sengetøy i nydelig design i friske farger. Finn din favoritt blant sengetøy i kvaliteter som lin, sateng, krepp, percale, garnfarget eller økologisk bomull.

Sommerdyne + krepp = sant

Bytt ut helårsdynen med en av våre svale, myke sommerdundyner. Sammen med krepp sengetøy er dette absolutt en vinner på varme sommernetter. Krepp er en av sommerens største trender og føles svalt og godt mot kroppen. 

Sommerdyne og krepp sengesett i pastellfarger

Hotellpute og sengeteppe

Liker du å lese på sengen? Eller nyte morgenkaffen i sengen på late sommerdager? Våre store hotellputer er perfekte som ryggstø og gir sengen det lille ekstra.

Pynt opp sengen med et fint, mykt sengeteppe. Veldig dekorativt samtidig som det beskytter sengetøyet. 

Seng med rosa sengesett og blomstrete sengeteppe

Nostalgisk sommer

Sommerfint med blomster og grønne innslag. Kombiner gjerne flere sengesett med mønster for å gi rommet mer fylde. Sengetøy med blomster gir også et søtt og nostalgisk preg som passer fint inn på soverommet denne sesongen 🌼 

Sengesett med blomster

Se alle sengesett