Velg laken etter komfort og stil

Velg laken etter komfort og stil

Riktig kvalitet på lakenet kan gjøre underverker for nattesøvnen din. Laken finnes i mange kvaliteter, størrelser og farger – velg derfor laken etter komfort og stil. Hvilken følelse er du ute etter?

Formsydde jerseylaken

Formsydde jerseylaken i myk, behagelig bomullskvalitet kalles også gjerne stretchlaken/dra-på-laken. Jerseylaken har en god, elastisk strikk rundt, og inntil 30 cm ”drop”/kant som trekkes rundt madrassen, noe som gjør at de passer godt både til tynne og tykkere madrasser. Kommer i flere farger og størrelser.

Glatte bomullslaken

Glatte bomullslaken har jevn og glatt overflate i en god, tettvevet, bomullskvalitet. Glatte laken finnes som enkle, flate laken og kappelaken i vanlig bomull og satengvevet bomull. Bomullen er slitesterk og behagelig mot huden, puster godt og blir ikke statisk.

Satenglaken

Laken i sateng er vevet av ekstra fin, langfibret bomull – stoffet er mykt, lett  og samtidig slitesterkt. Satengvevede tekstiler er glansfulle, og kjennes svale og behagelige mot huden. Satengvevet laken har høy kvalitet, og gir luksusfølelsen til soverommet uten at det koster altfor mye.
Vi har både glatte satenglaken, og formsydde satenglaken med strikk, som gir god passform til madrassen. I tillegg finnes todelt laken med splitt, for hev-/senkmadrasser til dobbeltseng. Sateng må virkelig oppleves!

Flanellslaken

Våre formsydde laken i flanell kjennetegnes ved at overflaten er børstet og komforten er myk og lun. Flanellslaken passer derfor spesielt godt på kjølige netter – men funker perfekt hele året for deg som elsker den lune følelsen.

Se alle våre laken her

Laken til baby & barn

Vi har myke stretchlaken i flanell- og jerseykvalitet til baby og barn. Trenger du madrassbeskytter, har vi flate og formsydde underlag i små og store størrelser, og i vatterte og belagte kvaliteter.

Størrelser på barnelaken

Laken til vogn eller vugge: 40 x 80 cm

Laken til sprinkelseng: 60 x 120 cm

Laken til juniorseng: 75 x 170 cm (kun i jersey-kvalitet)

Laken til normal madrasstørrelse: 90 x 200 cm

Se alle våre laken til barn her