Slik rer du sengen

Slik rer du sengen

Er du flink til å re opp sengen? Selv om det anbefales å ikke gjøre dette hver dag av ulike årsaker, har vi likevel behov for å freshe opp og ordne litt på soverommet i ny og ne. Kanskje til og med skape følelsen av en deilig hotellseng? Slik rer du opp sengen på 1-2-3.
  1. Start med å rette og stramme lakenet. Sørg for at du har like mye materiale på alle sider. Begynn med å legge lakenet på midten, deretter fester du på den ene siden og strekk til slik at det blir stramt, fortsett rundt hele sengen.
  2. Rist dyne(r) og puter slik at fyllet fordeler seg jevnt. Ny-luftet dyne er helt fantastisk å legge seg i, så gjør det innimellom dersom du har mulighet. Ta på sengetøyet og rist igjen.
  3. Legg putene på plass først. Deretter legger du dynen over og bretter ned øvre kant av dynen slik at du får en dobbelbrett og putene kommer frem/til sin rett.


Bruk pynteputer og sengeteppe for å sette prikken over i-en. Her kan du variere mye, prøv deg frem med brett av sengeteppet og bytt gjerne pynteputer i ny og ne. Se vårt utvalg av pynteputer her.

triangle og sengesett

En god følelse

Hvis du har tid og lyst anbefales det å stryke eller presse både sengetøy og laken før du legger det på. Det gir et ekstra fint uttrykk og føles enda bedre når du legger deg i rent sengetøy.

Sjekke inn på ditt eget hotell?

Ønsker du å gjenskape følelsen av å våkne opp i en deilig hotellseng? Det er ikke mye som skal til; Hoteller har ofte dyne og puter i dun, men fiber fungerer også fint, store hotellputer gir et luksuriøst uttrykk, og strøket eller presset sengetøy i egyptisk bomull gir en luftig, eksklusiv og ren følelse. Skulle du i tillegg ønske å investere i en dobbeldyne har vi et utvalg av dette og sengetøy til dobbeldyner. Tilslutt legger du på et fint sengeteppe og pynteputer i ulike farger og mønstre - vipps, så har du skapt ditt eget hotellrom.

Les mer om hvordan du kan skape en hotellfølelse på soverommet her.

blomstret sengesett 

rutete sengesett

slik rer du sengen - blomtret sengesett