Lune sengesett i flanell

Lune sengesett i flanell

Sengetøy i flanell er laget av bomull og har en myk og deilig overflate. Flanell passer ekstra godt om høsten og vinteren, men kan gjerne brukes hele året for deg som liker ekstra mykt sengetøy eller som lett blir kald. Finn ditt favorittmønster og kryp under dyna for en god natts søvn.

Sov godt med sengesett i flanell

Flanell er et stoff laget av bomull, og kjennetegnes ved at overflaten er børstet. Sengesett i flanell føles lunt og mykt mot huden, og oppleves gjerne som litt varmere enn andre tekstiler. Garnfarget flanell er enda litt mykere, med ekstra god slitestyrke. Disse sengesettene holder godt på fargen fordi garnet er farget før veving. For å bevare den myke følelsen og unngå nupper anbefales det ikke å tørke flanell i tørketrommel. Les mer om vask av sengetøy.

Flanell på hytta

Flanell passer ekstra godt på hytta fordi det føles lunt og varmt. I tillegg har vi flere mønstre som passer perfekt til den hyggelige og litt tradisjonelle stilen mange liker på hytta. Les mer og finn inspirasjon til interiør på hytta.  

sengesett i flanell med ruter og modell som sitter i sengen med blomstrete nattkjole

Skap en ekstra lun og hyggelig seng med pledd og flere puter

Flanell sengesett til barn

De minste i blant oss fortjener selvfølgelig også ekstra mykt sengetøy. Vi har flere søte sengesett i flanell til barn og baby.

Øko-tex-merkede tekstiler

Alle våre kroppsnære tekstiler er Øko-Tex-merket. Det betyr at de er produsert etter gjeldende Øko-Tex Standard 100, som stiller strenge krav og lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier. Alle produkter til barn er Øko-Tex Klasse 1, som er den strengeste. Les mer om Øko-Tex og om flanell til de minste.

Flanell sengesett til barn i grønn