Sov godt i luksuriøs egyptisk bomull

Sov godt i luksuriøs egyptisk bomull

Skap et luksuriøst uttrykk på soverommet med egyptisk bomull. Våre eksklusive laken og sengesett i egyptisk bomull er satengvevet, og har en myk og glansfull overflate. Vevingen gir også stoffet en overlegen styrke og holdbarhet.
Mørkt soverom med seng med egyptisk bomull sengesett mørk farge

Hva er egyptisk bomull?

Egyptisk bomull har lengre fibre enn vanlig bomull, noe som gjør det mulig å spinne finere garn. Kvaliteten kjennetegnes ved en fantastisk glatt, myk og fin overflate med en helt spesiell glans. Sengesett i egyptisk bomull har meget høy holdbarhet, og vil holde seg like fint vask etter vask.

Luxor sengesett i egyptisk bomull finnes som putevar til hotellpute, og som sengesett (dyne- og putevar) i størrelsene 140x200 cm og 140x220 cm. Vi har også Cairo sengesett, putevar og hotellputevar i egyptisk bomull.

Mørkt sengesett i egyptisk bomull

Skap hotellfølelsen på soverommet

Ensfargede og glansfulle sengesett er ofte noe vi forbinder med delikate hotellrom. Skap den samme følelsen hjemme med Luxor sengesett, store hotellputer og fine nattbord med en stilren bordlampe. Gulvlange transparente gardiner med tykkere gardiner utenfor bidrar også til stilen. Les mer om hotellfølelsen på soverommet

Her kan du lese om alle våre sengetøykvaliteter og om vask av sengetøy.

Kombinser gjerne våre sengesett i egyptisk bomull med andre sengesett for et personlig og elegant uttrykk. Eksempelvis kan du kombinere et ensfarget Luxor sengesett med et sengesett med mer mønster, eller du kan kombinere flere farger og kvaliteter sammen etter sesong og ønske. 

Seng med to forskjellige sengesett grå og lys blå

Laken i egyptisk bomull

Laken i egyptisk bomull føles glatt og behagelig, er svært slitesterkt og holder godt vask etter vask. Vi har både formsydd og flatt laken i egyptisk bomull, i flere størrelser. 

Egyptisk bomull laken og putevar