Julegaver til henne

Julegaver til henne

Julegaver til henne

Trenger du julegavetips til en mamma, datter, venninne eller en annen du er glad i? Her har vi samlet inspirasjon til den perfekte gaven til hun som er glad i å lage mat, hun som er opptatt av interiør og hun som liker å ha det fint på badet.

Varmende gavetips til henne

Et lunt pledd, nytt mykt sengetøy eller en deilig flanell er koselige gaver som varmer. Til stuen eller soverommet er det fantastisk deilig å ha et lunende pledd. Velg enten i fuskepels eller ull. Vi har også mange fine tøfler, vanter, toalettmapper og luer for å nevne noe.

Gaven hun som liker å ha det lekkert på badet

Julegavetips til hun som elsker interiør

Små møbler som puffer, sidebord og krakker er perfekte gaver til hun som elsker interiør. Disse kan enkelt flyttes rundt og gi et nytt uttrykk til et rom. Også vaserlysestaker og lykter er fine gaver, velg gjerne et klassisk og tidløst design som passer i alle typer interiør og som fortsatt er fint etter noen år. Skal du ha en liten tilleggsgave eller vertinnegave, er duftlys eller en liten skål med lakris eller mandler til helt perfekt.

Julepresang til hun som er glad i god mat og matlaging

Julegaven til henne som har alt

Hva i all verden skal man finne på til en venninne, mamma eller svigermor 'som har alt'? Gå for gaver som alle har bruk for, og som er uavhengige av stil og smak på interiøret. Deilige oljer og kryddere er fine gaver, det samme er duftlys, håndsåper og noen fine gjestehåndklær. Hvorfor ikke fylle en gavepose eller en fin kurv med et utvalg av ting til badet eller kjøkkenet? Alternativt kan du kjøpe et gavekort fra Kid, så kan hun velge selv!

Her finner du julegavetips til han og våre beste tips til julegaveinnpakning. Flere artikler med juleinspirasjon finner du her - god jul!