Møbler opptil 50%! | Solskjerming opptil 50%! | Fiberdyner og puter 50%!

Julegavetips til mamma, datter eller venninne

Gavetips til henne

Trenger du julegavetips til en mamma, datter, venninne eller en annen du er glad i? Her har vi samlet inspirasjon til den perfekte gaven til hun som er glad i å lage mat, hun som er opptatt av interiør og hun som liker å ha det fint på badet.

Et lunt pledd, nytt mykt sengetøy eller en deilig flanell er koselige gaver som varmer. Til stuen eller soverommet er det fantastisk deilig å ha et lunende pledd. Velg enten i fuskepels eller ull. Vi har også mange fine tøfler, vanter, toalettmapper og luer for å nevne noe.

Ullpledd og pelspledd

Gave til hun som liker å ha det lekkert på badet

Et delikat og innbydende baderom er noe de fleste setter pris på, og fra tid til annen trenger vi alle å bytte ut håndklær og tilbehør. Sett sammen en liten baderomspakke med et par deilige håndklær, en håndsåpe, en bodylotion eller skrubb og en kroppsbørste. Et brett til å sette på badekaret er også en morsom idé til dem som ikke allerede har det, og en fin baderomsmatte har alle bruk for. 

Til hun som elsker interiør

Små møbler som puffer, sidebord og krakker er perfekte gaver til hun som elsker interiør. Disse kan enkelt flyttes rundt og gi et nytt uttrykk til et rom. Også vaserlysestaker og lykter er fine gaver, velg gjerne et klassisk og tidløst design som passer i alle typer interiør og som fortsatt er fint etter noen år. Skal du ha en liten tilleggsgave eller vertinnegave, er duftlys eller en liten skål med lakris eller mandler til helt perfekt.

Julestue med hund og juletre

Til hun som elsker kjøkkenet

Har du en mor, datter eller venninne som er glad i å bruke tid på kjøkkenet, er ekstra fint kjøkkentilbehør en perfekt julegave til henne. Funksjonell oppbevaring som samtidig pynter opp kjøkkenet er noe alle blir glade for - som fine boller, kurver eller skåler med lokk. En lekker morter i marmor blir aldri feil, og det gjør heller ikke fine grytekluterkjøkkenhåndklær eller gryteunderlag, for dette er ting som gjerne blir slitt over tid. Eksklusive oljer og kryddere er også gaver som alle garantert får brukt.

Dekket julebord, tallerken med julekake, kaffekopp

Til hun som har alt

Hva i all verden skal man finne på til en venninne, mamma eller svigermor 'som har alt'? Gå for gaver som alle har bruk for, og som er uavhengige av stil og smak på interiøret. Deilige oljer og kryddere er fine gaver, det samme er duftlys, håndsåper og noen fine gjestehåndklær. Hvorfor ikke fylle en gavepose eller en fin kurv med et utvalg av ting til badet eller kjøkkenet? Alternativt kan du kjøpe et gavekort fra Kid, så kan hun velge selv!

Her finner du julegavetips til han og våre beste tips til julegaveinnpakning. Flere artikler med juleinspirasjon finner du her - god jul!

Røde julehåndklær og julens duftlys

Trenger du julegavetips til en mamma, datter, venninne eller en annen du er glad i? Her har vi samlet inspirasjon til den perfekte gaven til hun som er glad i å lage mat, hun som er opptatt av interiør og hun som liker å ha det fint på badet.