Sommer på hytta

Skal du på hytta i ferien? Da er du heldig! For mange er hytta et deilig fristed hvor vi har god tid og stressfrie dager, og alt vi trenger å gjøre er bare å nyte det gode hytteliv.
Lys sommerhytte med gardin og blomster i vinduet

Slipp solen inn på soverommet

Re sengen i sommerlige pasteller, og velg svale bomullskvaliteter som stenvasket sateng og krepp, eller myk lin, for de varmere sommernettene. 
Om dagen kan du legge på et sengeteppe og flere puter, så blir det hyttas favorittkrok for lesing og dagdrømming. 
Soverom på hytta, krepp sengesett med lyseblå ruter

Noen ganger er det de små stundene som blir de store minnene.

Kabal på en linduk med en sommerblomst i vase

Rolige morgener på hytta

Det beste med sommerferien er å ikke måtte se på klokka. Sove til du er uthvilt, og starte dagen med en kaffe utendørs. Hvis du har lyst, kan du gå i pysjen hele dagen!   

Dame som sitter på trappen og nyter morgenkaffe i en pysj fra Kid.
Ta sommerens vakre markblomster med inn i alle rom, og fyll hytta med sommer! Bruk store og små vaser eller glass og kopper. Hvem kan vel motstå duften og synet av en håndplukket sommerbukett?
Heng gjerne vasken til tørk utendørs og ta de forfriskende sommerduftene med inn på soverommet. Bomull har godt av å tørke i vinden, og krepp blir ekstra crispy. Bruk finværet for alt det er verdt!

Sommermiddag utendørs

Så er det klart for sommermiddagen! Det er deilig å spise utendørs, dekke et fantastisk bord med linduk og friske blomster. Når det er varmt i været vil man helst slippe å stå i timesvis på kjøkkenet og lage mat. Da er en fjøl med oster og spekemat helt perfekt å servere gjestene. Be inn dine beste venner, og nyt sommerkveldene!

Dekket bord med linduk og sommerblomster
Vennegjengen skåler. Det er fin mat på lekre fjøler på bordet.