LOGG INN FØR DU HANDLER FOR MEDLEMSPRISER OG FRI FRAKT OVER 599* | BLI MEDLEM HER

Feire jul på hytta

Skal du feire jul på hytta? Hva er vel bedre enn å komme tilbake på hytta etter en lang tur, krype opp i sofaen, trekke pleddet godt oppunder nesen og nyte varmen og knitringen fra peisen. Mange velger å feire jul på hytta, la oss vise deg hvordan du kan dekorere til jul. Velkommen inn!

Slik kan du pynte til jul på hytta

Den klassiske paletten

Julens klassiske fargepalett består av røde og grønne toner. Disse fargene er nydelig å kombinere med den tradisjonelle hyttestilen som ofte er nedtonet med mye innslag av tre og andre naturmaterialer. Rutete tekstiler er populært og passer perfekt på hytta, som Hovden gardin og Valerie garnfarget sengesett i flanell. 

____


Feirer du julaften på hytta er det hyggelig å ha et glitrende juletre pyntet med lys og dekorativ juletrepynt. Det kan i så fall være praktisk med et kunstig juletre som er lett å sette opp. Plasser gavene under treet før julaften, de er dekorative i seg selv.

____

Jul på kjøkken og bad

Ferietid er ofte forbundet med god mat, og på hytta tilbringer vi ofte mye tid på kjøkkenet. Derfor er det hyggelig å pynte litt ekstra nettopp her. Heng opp gardiner med juletema, dekk kjøkkenbordet med en flott juleduk, heng opp kjøkkenhåndkle med julemotiv og pynt med tente lys og julefine servietter. På badet er det hyggelig med en såpe og håndkrem med julemotiv, og noen julefine håndklær.

Jul på soverommet 

Når du skal pynte til jul på soverommet på hytta er det gjerne andre hensyn å ta enn på soverommet hjemme. Det er ofte kaldere, og en god vinterdyne, ullpledd og varme sokker er essensielt.

Skap julestemning med et vakkert sengesett, lykter med tente lys og en dekorativ julekrans. Sengesett i flanell er ekstra varme og myke, og passer perfekt på hytta. Velg sengesett med julemotiv, eller en klassisk variant som passer hele året. Pynteputer er like fine i stua som på soverommet. Pynte med Longwool lammeskinn, fine lykter i naturmaterialer og varme tøfler.