Interiørtrender til hytta i vinter

Interiørtrender til hytta i vinter

Interiørtrender til hytta i vinter

Skap en lun og behagelig stemning på hytta i vinterferien med duse toner og rolig interiør. Sesongens interiørtrender passer også godt hjemme med sine lyse nyanser og myke tekstiler som gir en ekstra hjemmekoselig følelse. Vinterferien er rett rundt hjørnet og vi har det du trenger for å komme på plass, og tilføre den ekstra hyggen for å komme i feriemodus.

Det første man møter på en hytte er gangen. La den være både praktisk og ryddig med kurver til pledd eller votter, samt et mykt sted for å sette seg ned for å ta på støvlene. Her har vi brukt Krølle sittepute i lammeskinn sammen med pynteputer i lin og bomull.

Hjertet av hytta

I ferien har mange ekstra god tid til å lage mat. Mange forbinder hytta med lange hyggelige måltider. Hos oss får du både rustikke servise, oppbevaringsbokser, fjøler i tre og marmor, samt vår helt herlige matserie Gourmet Selection - da ligger alt til rette både for hyttekokken og hans eller hennes gjester. Nå blir det enkelt å trylle frem smakfulle retter!

kjøkken hytte, kjøkkenbenk med oppbevaringsbokser

Hyggestund i stuen

I et moderne hytteinteriør kan man enkelt forvandle en stue med noe så enkelt som pynteputer. La sofaen bugne av myke puter som byr på avslapning etter en dag utendørs.

Under har vi stylet sofaen vår i to stiler, hvilken stil liker du best? Den rene palletten av beige i forskjellige toner eller ønsker du mer fargespill som her i blått? (Ps. Se alle produktene ved å trykke på "Vis produkter" på bildene under.)

Rom for avslapning

Ofte er man mange samlet sammen på en hytte. Her har vi skapt et lite hjørne hvor du kan trekke deg litt tilbake, nyte naturen på utsiden, en bok og en deilig kopp kakao. Det fine sidebordet Place er laget i lyst treverk, og finnes i tre størrelser. Benken blir ekstra myk med deilige lammeskinn som er en must på en hver hytte!

Hytteinteriør, bord med kakao og lys

Soverommet her er en herlig miks av forskjellige tekstiler, alt ton-i-ton for et ryddig og behagelig interiør. Miks gjerne bomull og lin, deilige puter i dun gjør det perfekt å nyte en bok eller en avis både på morgen og kveld. Vi har valgt ensfarget sengetøy i varme farger, med et mykt pelspledd som sengeteppe. Se produktene under bildet.

Varme dyner er et must, velg gjerne Nordkapp dundyne til frysepinnen eller Disa dundyne som finnes både i varm og helårs.

Nyt roen

Med myke tekstiler, vakre kjøkkenredskaper og en avslappende stil håper vi at du har blitt inspirert til en rolig uke enten du tilbringer ferien hjemme eller på hytta. God vinterferie!

myke tekstiler, hund, pledd og kos