Tilpass dette produktet

Made to measure, Dekosol

Duo rullegardin multi - customized

Pris fra: 1 509,16 kr
Duo rullegardin er en rullegardin med to lag tekstiler med tverrgående striper.
Nettbutikk - på lager
Leveringstid: 4-5 uker
Dette produktet må tilpasses før kjøp. Gjør dine fargevalg, tilpasse størrelse og tilbehør for å gå videre i kjøpsprosessen.

Duo rullegardin er en rullegardin med to lag tekstiler med tverrgående striper. Stripene har åpne og lukkede felt. Det fine med systemet er at man kan åpne og lukke feltene ved kun å justere gardinen noe i høyden. Med en duo rullegardin kan man enkelt justere innsyn omtrent som på en persienne. Duo rullegardin leveres enten med en dekkende kassett som skjuler rullegardinstoffet eller med en monteringsprofil i toppen. Begge systemene festes enkelt med klipsfester som skrues fast i vegg eller i tak. Velg mellom metall eller plast kjedetrekk. Velg mellom systemfargene hvit, sort, antrasitt eller grå på kassett eller monteringsprofil. Det finnes et stort utvalg farger på stoffer. Leveres med rund metall bunnlist. Vær oppmerksom på at selve rullgardinstoffet vil være smalere enn totalbredden du oppgir på grunn av brakettene. Dette kan resultere i en lysglippe på ca. 2,8 cm på hver side av gardinen. Hvis du ønsker minimalt med lysinnslipp pga montering på soverom f.eks., er det best å montere rullegardinen på utsiden av vinduskarmen. For råd om oppmåling- se fane "Oppmåling og montering".

Fraktalternativer

  • Utlevering i Kid-butikk: Pakken sendes med levering til butikk fra vårt lager. Leveringstid er fra 3-5 virkedager avhengig av valgt butikk, for måltilpassede varer ca. 5 uker. 
  • Hjemlevering til privatadresser levert av PostNord. For målbestilte varer er det en fast fraktpris på kr. 300,-.Normal leveringstid er ca 4-5 uker.

Hvordan måler jeg opp riktig?

Oppgi de endelige målene:
Målene du oppgir er for den ferdige gardinen, inkludert beslag.

Velg monteringssted:
Rullegardinen kan monteres enten på utsiden av vinduskarmen eller inne i karmen.

Mål riktig for innvendig montering:
For innvendig montering, legg til ekstra plass for festene i vindusrammen. Trekk fra ca. 10 mm fra bredden av vindusmålet for å sikre passform.

Lysglippe:
Vær oppmerksom på at selve rullgardinstoffet vil være smalere enn totalbredden du oppgir på grunn av brakettene. Dette kan resultere i en lysglippe på ca. 2,8 cm på hver side av gardinen. Hvis du ønsker minimalt med lysinnslipp pga montering på soverom f.eks., er det best å montere rullegardinen på utsiden av vinduskarmen.

Les mer om oppmåling av rullgardiner her
Last ned måleguide for rullgardiner

 

Montering
Monteringsanvisning for rullegardin med vegg- og takfeste (pdf)
Monteringsanvisning for rullegardin med monteringsprofil (pdf)
Monteringsanvisning for rullegardin med semi-åpen kasett (pdf)
Monteringsanvisning for rullegardin med Fjærtrekk_Tvilling kjedetrekk (pdf)

Montering av barnesikring (pdf)

 

Hva følger med gardinen?
Gardinene våre kommer med alt du trenger for å montere dem, inkludert beslag for både tak og vegg samt monteringsanvisning. Vi inkluderer imidlertid ikke skruer for montering, da dette avhenger av vegg- og takmaterialet hjemme hos deg. Dette sikrer at du kan velge riktige skruer som passer best for din spesifikke installasjon og dermed oppnå best mulig montering.

Kunders egne bilder - Shop the look @kidinterior

Anbefalinger