Premium opp&ned plisségardin 25mm multi - customized multi - 1
Premium opp&ned plisségardin 25mm multi - customized multi - 2
Premium opp&ned plisségardin 25mm multi - customized multi - 3
Premium opp&ned plisségardin 25mm multi - customized multi - 4
1 / 2
Tilpass dette produktet
Premium opp&ned plisségardin 25mm multi - customized multi - 1 - Miniatyrbilde
Premium opp&ned plisségardin 25mm multi - customized multi - 2 - Miniatyrbilde

Made to measure, Dekosol

Premium opp&ned plisségardin 25mm multi - customized

Pris fra: 980,99 kr
Opp&ned plisségardin kan justeres trinnløst.
Nettbutikk - på lager
Leveringstid: 4-5 uker
Dette produktet må tilpasses før kjøp. Gjør dine fargevalg, tilpasse størrelse og tilbehør for å gå videre i kjøpsprosessen.

Opp&ned plisségardin kan justeres trinnløst. Den betjenes ovenfra og ned eller nedenfra og opp og kan parkeres i valgfri høyde. Leveres i max bredde 120x220cm høyde eller 150x150cm (begrenset av stoffet). Velg mellom hvit, sølv, sort eller grå skinne og matchende metall braketter for innvendig montering i karm/vippevindu. Braketter for feste på utvendig karm/vegg eller klemmebrakett for feste direkte på vindusramme kan bestilles mot et tillegg i prisen. Finnes i stort utvalg farger i lysfiltrerende, transparent og lystett stoff. Denne modellen leveres med enkelt plissé. Enkelt lag med plisséstoff vil ha synlige huller til betjeningssnorene. Velger man lystett stoff med denne typen stoff vil lyset slippe gjennom hullene og gardinen vil ikke bli helt lystett. Alle stoff typer merket med PT har enkelt lag med plissé. For å sikre optimal funksjon på plisségardinen, anbefaler vi at den brukes regelmessig. Hvis du er bortreist over lengre tid, anbefaler vi at plisségardinen holdes i opptrukket stilling. I tilfeller hvor plisségardinen er trukket ned over lengre tid kan stoffet bli slapt og motstå løft. Dette skjer naturlig når stoffet har blitt strukket ut over lengre tid. Dette kan korrigeres ved å heve og senke gardinen flere ganger. Dette vil føre stoffet tilbake til optimal funksjonalitet. Det samme gjelder hvis gardinen blir stående i opptrukket posisjon over lengre tid. Dette kan føre til at gardinen har en tendens til å trekke seg opp over ønsket posisjon når den senkes igjen. Dette kan også korrigeres ved å heve og senke gardinen flere ganger.

Fraktalternativer

  • Utlevering i butikk – hent varene i din ønskede Kid-butikk. For målbestilte varer er leveringstiden normalt ca. 4-5 uker. 
  • Hjemlevering til privatadresser levert av PostNord. For målbestilte varer er det en fast fraktpris på kr. 300,-.Normal leveringstid er ca 4-5 uker.

Hvordan måler jeg opp riktig?

Skal du montere en plisségardin på innvendig vinduskarm anbefaler vi at det trekkes 5mm fra i bredden dersom man bestiller en gardin med enkel plissert stoff.

Bestilles en plisségardin med dobbelt stoff også kalt honeycomb SKAL det være ventilasjon i sidene når det monteres innvendig vinduskarm. Vi anbefaler at det trekkes fra 1,4 cm i hver side = 2,8 cm i alt, som må trekkes fra nisjemål.

Hva følger med gardinen?
Alle våre gardiner leveres med beslag til tak og vegg samt monteringsanvisning. Skruer medfølger ikke.

 

Montering av opp&ned plisségardin trådløs og med snortrekk:

Opp&ned plisségardin, trådløs og med snortrekk monteres enkelt i topplisten. Den trådløse gardinen justeres ovenfra og ned og nedenfra og opp ved å heve og senke topp- og bunnskinne. Gardinen med snortrekk har et snortrekk i hver side og gardinen justeres ovenfra og ned og nedenfra og opp med de to snortrekkene.

Merk at for denne type plisségardin vil det ved bredder over 120 cm være ekstra gjennomgående tråder.  Disse trådene vil være synlig når gardinen er trukket ned fra toppen.  Se eksakt oversikt over antall tråder nedenfor:

Trådløs plisségardin

 

 

Min bredde mm

Max bredde mm

Antall tråder

200

1200

2

1201

2500

4

Trådløs plisségardin opp&ned

 

Min bredde mm

Max bredde mm

Antall tråder

200

1299

2

1300

2500

4

Last ned:
Monteringsanvisning opp &ned plisségardin(pdf) 
Monteringsvideo klemmebraketter til opp&ned plisségardin

Monteringsvideo av opp&ned plisségardin med veggfeste

Anbefalinger