Premium trådløs dobbel plisségardin 45mm multi - customized multi - 1
Premium trådløs dobbel plisségardin 45mm multi - customized multi - 2
Premium trådløs dobbel plisségardin 45mm multi - customized multi - 3
Premium trådløs dobbel plisségardin 45mm multi - customized multi - 4
1 / 4
Tilpass dette produktet
Premium trådløs dobbel plisségardin 45mm multi - customized multi - 1 - Miniatyrbilde
Premium trådløs dobbel plisségardin 45mm multi - customized multi - 2 - Miniatyrbilde
Premium trådløs dobbel plisségardin 45mm multi - customized multi - 3 - Miniatyrbilde
Premium trådløs dobbel plisségardin 45mm multi - customized multi - 4 - Miniatyrbilde

Made to measure, Dekosol

Premium trådløs dobbel plisségardin 45mm multi - customized

Pris fra: 1 580,13 kr
Kraftig plisségardin med enkel montering i topp.
Nettbutikk - på lager
Leveringstid: 4-5 uker
Dette produktet må tilpasses før kjøp. Gjør dine fargevalg, tilpasse størrelse og tilbehør for å gå videre i kjøpsprosessen.

Kraftig plisségardin med enkel montering i topp. Trinnløs betjening, uten snorer og dermed helt barnesikker. Kan bestilles i max bredde 250 cm, max høyde 250cm. Velg mellom hvit, sølv, sort eller grå farge på system og komponenter. Gardinen leveres i dobbelt stoff også kalt honeycomb på grunn av sin bikubestruktur. Det gjør at det ikke er noen synlige hull i plisségardinen og vil om du velger et lystett stoff være helt lystett. For å sikre optimal funksjon på din plisségardin, anbefaler vi at du bruker den regelmessig. Når du er bortreist over lengre tid, anbefaler vi at du holder dine trådløse gardiner i opptrukken stilling. I tilfeller hvor plisségardinen er trukket ned over lengre tid kan stoffet bli slapt og motstå løft Dette er en naturlig tilstand når stoffet har blitt strukket ut over lengre tid. Det er en midlertidig tilstand som kan korrigeres ved å heve og senke gardinen flere ganger. Dette vil føre stoffet til sin naturlige tilstand og tilbake til optimal funksjonalitet. Det samme gjelder hvis gardinen blir stående i opptrukken posisjon over lengre tid. Dette kan føre til at gardinen har en tendens til å trekke seg opp over ønsket posisjon når den senkes igjen. Dette kan også korrigeres ved å heve og senke gardinen flere ganger.

Fraktalternativer

  • Utlevering i butikk – hent varene i din ønskede Kid-butikk. For målbestilte varer er leveringstiden normalt ca. 4-5 uker. 
  • Hjemlevering til privatadresser levert av PostNord. For målbestilte varer er det en fast fraktpris på kr. 300,-.Normal leveringstid er ca 4-5 uker.

Monteringsanvisning opp &ned plisségardin (pdf)

Skal du montere en plisségardin på innvendig vinduskarm anbefaler vi at det trekkes 5mm fra i bredden dersom man bestiller en gardin med enkel plissert stoff.

Bestilles en plisségardin med dobbelt stoff også kalt honeycomb SKAL det være ventilasjon i sidene når det monteres innvendig vinduskarm. Vi anbefaler at det trekkes fra 1,4 cm i hver side = 2,8 cm i alt, som må trekkes fra nisjemål.

Hva følger med gardinen?
Alle våre gardiner leveres med beslag til tak og vegg samt monteringsanvisning. Skruer medfølger ikke.

Antall tråder opp&ned plisségardin trådløs og med snortrekk.
Opp&ned plisségardin, trådløs og med snortrekk monteres enkelt i topplisten. Den trådløse gardinen justeres ovenfra og ned og nedenfra og opp ved å heve og senke topp- og bunnskinne. Gardinen med snortrekk har et snortrekk i hver side og gardinen justeres ovenfra og ned og nedenfra og opp med de to snortrekkene. Merk at for denne type plisségardin vil det ved bredder over 120 cm være ekstra gjennomgående tråder.  Disse trådene vil være synlig når gardinen er trukket ned fra toppen.  Se eksakt oversikt over antall tråder nedenfor:

Trådløs plisségardin

 

 

Min bredde mm

Max bredde mm

Antall tråder

400

1200

2

1201

2500

4

Trådløs plisségardin opp&ned

 

Min bredde mm

Max bredde mm

Antall tråder

400

1299

2

1300

2500

4

Hvordan måler jeg opp riktig?

Anbefalinger