Tilpass dette produktet

Made to measure, Dekosol

Premium opp&ned plisségardin trådløs 45mm dobbel multi - 45 mm

Pris fra: 1 702 kr
Opp&ned plisségardin er meget fleksibel og kan justeres trinnløst.
Nettbutikk - på lager
Leveringstid: 4-5 uker
Dette produktet må tilpasses før kjøp. Gjør dine fargevalg, tilpasse størrelse og tilbehør for å gå videre i kjøpsprosessen.

Opp&ned plisségardin er meget fleksibel og kan justeres trinnløst. Den betjenes enkelt ovenfra og ned eller nedenfra og opp og kan parkeres i valgfri høyde. Monteres enkelt i toppskinnen som en vanlig plisségardin. Gardinen har gjennomgående tråder som vil være synlige når gardinen er trukket ned fra toppen. Gardinen kan leveres i bredder opp til 250cm, høyde 270cm. Velg mellom hvit, sølv, sort eller grå skinne og matchende metall braketter for tak- eller veggmontering. Gardinen leveres i dobbelt stoff også kalt honeycomb på grunn av sin bikubestruktur. Det gjør at det ikke er noen synlige hull i plisségardinen og vil om du velger et lystett stoff være helt lystett. Finnes i et stort utvalg farger i lysfiltrerende, transparent og lystett stoff.
  • Tørkes med våt klut

Fraktalternativer

  • Utlevering i butikk – hent varene i din ønskede Kid-butikk. For målbestilte varer er leveringstiden normalt ca. 4-5 uker. 
  • Hjemlevering til privatadresser levert av PostNord. For målbestilte varer er det en fast fraktpris på kr. 300,-.Normal leveringstid er ca 4-5 uker.

Hvordan måler jeg opp riktig?

Skal du montere en plisségardin på innvendig vinduskarm anbefaler vi at det trekkes 5mm fra i bredden dersom man bestiller en gardin med enkel plissert stoff.

Bestilles en plisségardin med dobbelt stoff også kalt honeycomb SKAL det være ventilasjon i sidene når det monteres innvendig vinduskarm. Hvis ikke kan vinduet slå sprekker. Vi anbefaler at det trekkes fra 1,4 cm i hver side = 2,8 cm i alt, som må trekkes fra nisjemål.

Hva følger med gardinen?
Alle våre gardiner leveres med beslag til tak og vegg samt monteringsanvisning. Skruer medfølger ikke.

 

Montering av opp&ned plisségardin trådløs og med snortrekk:

Opp&ned plisségardin, trådløs og med snortrekk monteres enkelt i topplisten. Den trådløse gardinen justeres ovenfra og ned og nedenfra og opp ved å heve og senke topp- og bunnskinne. Gardinen med snortrekk har et snortrekk i hver side og gardinen justeres ovenfra og ned og nedenfra og opp med de to snortrekkene.

Merk at for denne type plisségardin vil det ved bredder over 120 cm være ekstra gjennomgående tråder.  Disse trådene vil være synlig når gardinen er trukket ned fra toppen.  Se eksakt oversikt over antall tråder nedenfor:

Trådløs plisségardin

 

 

Min bredde mm

Max bredde mm

Antall tråder

200

1200

2

1201

2500

4

Trådløs plisségardin opp&ned

 

Min bredde mm

Max bredde mm

Antall tråder

200

1299

2

1300

2500

4

Last ned:
Monteringsanvisning opp &ned plisségardin(pdf) 
Monteringsvideo klemmebraketter til opp&ned plisségardin

Monteringsvideo av opp&ned plisségardin med veggfeste

Anbefalinger