Basic opp&ned  dobbel plisségardin 25mm multi - customized multi - 1
Basic opp&ned  dobbel plisségardin 25mm multi - customized multi - 2
Basic opp&ned  dobbel plisségardin 25mm multi - customized multi - 3
Basic opp&ned  dobbel plisségardin 25mm multi - customized multi - 4
1 / 2
Tilpass dette produktet
Basic opp&ned  dobbel plisségardin 25mm multi - customized multi - 1 - Miniatyrbilde
Basic opp&ned  dobbel plisségardin 25mm multi - customized multi - 2 - Miniatyrbilde

Made to measure, Dekosol

Basic opp&ned dobbel plisségardin 25mm multi - customized

Pris fra: 884,56 kr
Opp&ned plisségardin er meget fleksibel og kan justeres trinnløst.
Nettbutikk - på lager
Leveringstid: 4-5 uker
Dette produktet må tilpasses før kjøp. Gjør dine fargevalg, tilpasse størrelse og tilbehør for å gå videre i kjøpsprosessen.

Opp&ned plisségardin er meget fleksibel og kan justeres trinnløst. Den betjenes enkelt ovenfra og ned eller nedenfra og opp og kan parkeres i valgfri høyde. Opp&ned gardinen leveres i max bredde 120cmx220cm høyde eller 150x150cm (begrenset av stoffet). Hvit skinne og braketter for innvendig karm/vippevindu leveres som standard. Braketter for feste på utvendig karm/vegg eller klemmebrakett for feste direkte på vindusramme kan bestilles mot et tillegg i prisen. Gardinen leveres i dobbelt stoff også kalt honeycomb på grunn av sin bikubestruktur. Det gjør at det ikke er noen synlige hull i plisségardinen og vil om du velger et lystett stoff være helt lystett. Finnes i et utvalg farger i lysfiltrerende, transparent og lystett stoff. For å sikre optimal funksjon på din plisségardin, anbefaler vi at du bruker den regelmessig. Når du er bortreist over lengre tid, anbefaler vi at du holder dine trådløse gardiner i opptrukken stilling. I tilfeller hvor plisségardinen er trukket ned over lengre tid kan stoffet bli slapt og motstå løft Dette er en naturlig tilstand når stoffet har blitt strukket ut over lengre tid. Det er en midlertidig tilstand som kan korrigeres ved å heve og senke gardinen flere ganger. Dette vil føre stoffet til sin naturlige tilstand og tilbake til optimal funksjonalitet. Det samme gjelder hvis gardinen blir stående i opptrukken posisjon over lengre tid. Dette kan føre til at gardinen har en tendens til å trekke seg opp over ønsket posisjon når den senkes igjen. Dette kan også korrigeres ved å heve og senke gardinen flere ganger.

Fraktalternativer

  • Utlevering i butikk – hent varene i din ønskede Kid-butikk. For målbestilte varer er leveringstiden normalt ca. 4-5 uker. 
  • Hjemlevering til privatadresser levert av PostNord. For målbestilte varer er det en fast fraktpris på kr. 300,-.Normal leveringstid er ca 4-5 uker.

Monteringsanvisning opp &ned plisségardin (pdf)

Skal du montere en plisségardin på innvendig vinduskarm anbefaler vi at det trekkes 5mm fra i bredden dersom man bestiller en gardin med enkel plissert stoff.

Bestilles en plisségardin med dobbelt stoff også kalt honeycomb SKAL det være ventilasjon i sidene når det monteres innvendig vinduskarm. Hvis ikke kan vinduet slå sprekker. Vi anbefaler at det trekkes fra 1,4 cm i hver side = 2,8 cm i alt, som må trekkes fra nisjemål.

Hva følger med gardinen?
Alle våre gardiner leveres med beslag til tak og vegg samt monteringsanvisning. Skruer medfølger ikke.

Hvordan måler jeg opp riktig?

Monteringsvideo klemmebraketter til opp&ned plisségardin

Monteringsvideo av opp&ned plisségardin med veggfeste

Anbefalinger