Måltilpasset plisségardin

Måltilpasset plisségardin

Plisségardiner er stilrene og diskré med sine rette linjer og enkle design. De er et moderne og fleksibelt alternativ som tar minimalt med plass, og er derfor ofte foretrukket av de som ønsker fritt utsyn. Plisségardiner skjermer dessuten effektivt for solen. Velg en transparent variant som slipper lyset igjennom, eller gå for en helt lystett gardin som gir et mørkt rom.

Vanlige spørsmål - plisségardiner

Hva er forskjellen på doble og enkle stoff i plissegardiner?

Enkelt lag med stoff:
Disse stoffene er alle merket med PT, vil ha synlige huller til betjeningssnorene. Velger man lystett stoff med denne typen stoff vil lyset alikevel slippe gjennom hullene og gardinen vil ikke bli helt lystett.

Dobbelt lag med stoff
Disse stoffene er alle merket med HC for HoneyComb, gjør at betjeningssnorene ikke er synlige. Den stillestående luften mellom lagene har en isolerende effekt, er energibesparende og lyddempende. Velger man lystett stoff i tillegg, vil fraværet av synlige hull gjøre gardinen helt mørkleggende.

Jeg har lavenergi-vinduer – er det noe jeg bør være oppmerksom på?
Ja – plisségardiner i design HoneyComb (dobbbel plissé) med mørklegging SKAL ha ventilasjon i sidene. Vi anbefaler 1,4 cm i hver side = 2,8 cm i alt, som må trekkes fra nisjemål.

Skal jeg være oppmerksom på noe ved kjøp av Honey comb design (dobbel plisségardin)?
Ja – plisségardiner i design HoneyComb (dobbel plisségardin) kan vri seg, noe som kan resultere i at bunnlisten også kan vri seg. Det betyr at om du feks kjøper to vanlige plisségardiner med snortrekk med et Honey Comb design, og det er meningen at de skal henge ved siden av hverandre, så kan det skje at bunnlistene ikke henger helt rett i forhold til hverandre. 

Hvordan monterer jeg plisségardinen?
Du kan følge monteringsanvisningen som følger med produktet.

Hva følger med gardinen?
Alle våre gardiner leveres med beslag til tak og vegg samt monteringsanvisning. Skruer medfølger ikke.

Hvordan måler jeg opp riktig?
De mål du oppgir, er de mål som den ferdige gardinen skal ha inkl. beslag. Se evt. oppmålingsvideo.

 

Oppmåling av måltilpassede plisségardiner:

Oppmåling av måltilpassede opp og ned plisségardiner: