SOLSKJERMINGSDAGER! All solskjerming opptil 50%

Finn riktig pute

Det å velge pute er veldig individuelt. En god pute som passer din kropp og liggestilling er avgjørende for en god natts søvn.

Dunpute

Ved valg av pute er det putens komfort og høyde i forhold til hva du liker å sove på som er avgjørende. En høy pute har ofte mer fyll, og inneholder ofte mer fjær enn en lavere pute. En lav pute har ofte mindre fyll og mer dun, dunen gjør puten mykere og luftigere.

En dunpute er en forbruksvare som bør både vaskes og byttes langt oftere enn dynen. Dunfyllet i puten forringes over tid og langt raskere for puter enn for dyner. En pute bør byttes ut når spenstigheten i puten uteblir, dette kan variere avhengig av hvor mye svette kroppen avgir i løpet av en natt, om du legger deg med vått hår, eller hvor mange ganger puten er vasket. Les mer om vask og vedlikehold av dundyner og -puter her

Fiberpute

Ved valg av fiberpute er det putens komfort og høyde i forhold til hva du liker å sove på som er avgjørende. Mengden fiber avgjør hvor høy puten er. Fiberputer er forbruksvare som både bør vaskes og byttes langt oftere enn dynen. Fyllet forringes over tid og langt raskere for puter enn for dyner. En pute bør byttes ut når spenstigheten i puten er borte.

Se hele vårt utvalg av puter

Dunputer og fiberputer

For å gjøre det enklere for deg å finne frem har vi laget en komfortguide. Velg mellom lav, medium og høy pute.

For å gjøre det enklere for deg å finne frem har vi laget en komfortguide. Velg mellom lav, medium og høy pute.