Vinterens fineste borddekking

Vinterens fineste borddekking

En bordekking til vinterfesten kan komme i mange former og størrelser. Det kan være det klassiske bordet med den røde duken og nisser som pynt hvis det er i desember – eller man kan gå for en mer vinterlig, naturlig variant til nyttår eller januar. Et selskap trenger heller ikke være et langbord med mange mennesker, det kan like gjerne være et lite knippe av dine nærmeste rundt bordet.

Rund duk

En middag er kanskje aller hyggeligst med få mennesker, og et rundt bord gjør at alle kan snakke sammen. Dekk opp med en rund og tidløs duk, lin er den store favoritten som er like fin om vinteren som om sommeren. 

La det blomstre!

Vær raus med blomstene! Det er så deilig med blomster inne når det er hvitt og mørkt ute. Blomstene kan like så gjerne være i store oppsatser som i små vaser - brukt som bordkort slik som på bildene.

Det er veldig trendy å blande det nostalgiske med det moderne. Vi blander gammelt sølvbestikk, og de fine småblomstrede middagstallerknene med en ellers stram oppdekning. Bland arvet bestikk og glass med nytt - og du får en helt unik stil. Det skaper både stemning og er en uslåelig kombinasjon.

Bolle til det meste!

Visste du at kreps og skalldyr smaker ekstra godt om vinteren? Mange nyttårsbord inkluderer deilige skalldyrfat, og Emilia bolle er like fin til skalldyr, til flaskene eller til punsjen. 

Den perfekte vertinnegave

Den perfekte vertinnegave

Se her