Morsdag

Morsdag

Søndag 11. februar er det morsdag! Tips til morsdagsgaver finner du her 🌸

Morsdagen har sin opprinnelse fra USA, Mother’s Day, og ble feiret første gang i 1908. I Norge feirer vi alltid morsdag andre søndag i februar. Morsdagen er en fin anledning til å gi mor litt ekstra oppmerksomhet. Vi vet at mødre setter stor pris på en god klem, et hyggelig kort, eller litt ekstra oppvartning. Er du ute etter tips til en fin morsdagsgave til verdens beste mamma, finner du det her.

Morsdag - gi mor god tid

Velvære

Gi mamma deilige velværeprodukter fra serien La\Vie med duft av Lavendel eller sitron. Hva er vel bedre enn å unne seg litt ekstra luksus i hverdagen? La\Vie er en serie med deilige håndsåper, dusjsåper, badetilbehør og håndkremer. LA\VIE består av to serier med lik base, men med ulike eteriske oljer – den ene med en frisk og spennende duft av sitrongress, den andre med en elegant og dempet duft av lavendel. Produktene er milde og inneholder kun ingredienser fra planteverdenen.

Smakfulle gaver

Oljer og krydder og andre godsaker er alltid den perfekte gave. Kombiner gjerne med dekorative og nyttige redskaper til kjøkkenet - noe alle blir glad for.

Gjør ekstra stas på moren din på morsdagen, og lag et deilig måltid til henne! Vi kan tipse om de deilige nyhetene fra Gourmet Selection pastasausene og pasta - server en deilig italiensk inspirert middag.

Morsdag - gavtips til kjøkken

Myke gaver

Hva med å gi mamma et nytt sengesett til sengen – eller et et deilig, mykt pledd? Hvis du skal gjøre ekstra stas på mor - velg gjerne vårt mykeste sengesett Eden stonewashed!

Til stuen eller soverommet er det fantastisk deilig å ha et lunende pledd. Velg enten i fuskepels eller 100% ull. Vi har også mange fine tøfler, vanter, toalettmapper og luer for å nevne noe.

Morsdag - gi myk gave