Hvordan pynte til påske

Hvordan pynte til påske

Om du tilbringer påsken hjemme eller på hytta setter det en ekstra hyggelig stemning med påskepynt! Dekk et hyggelig påskebord, pynt med dekorerte påskeegg på kvister eller tenn et deilig påskeduftlys. Bli inspirert til å pynte opp hus eller hytte med årets påskepynt - i år har vi mange nyheter!
Påskehare og påskepynt
Påskebord med påskepynt og bordekorasjon

Dekk et stemningsfullt og vårlig påskebord

For mange er påsken et pusterom hvor man kan spise lange frokoster, invitere gode venner på spill og kaffe. Lag en deilig påskefrokost, påskelunsj eller påskemiddag hvor du gir gjestene den gode påskestemningen med et hyggelig pyntet bord. En gul brikke lager påske på et blunk! Perfekt til frokostbordet. Bytter du ut to brikker med en løper på tvers, kan det bli en romantisk kuvert for to. Pynt med en linserviett som du pakker rundt et påskeegg, bind med hyssing og fest en blomst i hyssingen - og vips - du har et sjarmerende naturlig element i borddekkingen. Pynt med egg og påskeharer som det lille ekstra som setter påskestemningen til påskefest!

Påskepynt på kvist, i skål og en påske-blomsterpotte

Ferdig dekorerte påskeegg eller hjemmelagede påskeegg?

Egg hører påsken til! Pynt opp med ferdig dekorerte egg eller blås egg og mal de selv - En fin påskeaktivitet med barna! Et tips er å lime på lekre fjær, perler eller hyssing i mønster på eggene. Påskeegg tar seg flott ut på hengende på kvister. Se våre fine påskeegg!

Påske lys og påskeegg

Påskeaktiviteter

Heng opp små søte påskeegg i et tre ute eller ta med deg kvister inn som du setter i en vase på bordet og pynter opp. Kanskje kan det være en idé å invitere familie og venner til en påskeeggjakt utendørs? Den som finner flest små egg som er gjemt rundt i hagen vinner et påskeegg fylt med sjokolade og annet godt. Sett deg i solveggen med et deilig ullpledd, på myke lammeskinn og bare nyt! 

Ullpledd og termos

Se alle våre fine påskeprodukter:

Se all påskepynt

Påskepynt

Shop her
Se all påskelys og påskeservietter

Påskelys og servietter

Shop her
Se alt til påskebordet

Påskebordet

Shop her