Alt til pappa

Husk farsdag

Husk farsdag 12. november

Vi syntes fedrene trenger en ekstra oppmerksomhet denne dagen, og har dermed plukket ut et utvalg produkter som passer perfekt til en mann som har alt. Her er våre tips!

morgenkåpe farsdag

Morgenstund

En lun og god morgenkåpe i myk frotté. Et plagg som er behagelig å slå om seg- sommer som vinter. Enten det er søndagsmorgen med morgenkaffen foran peisen, eller for et bad fra bryggen om sommeren.

Få hotellfølelsen på eget soverom.

Luxor sengesett i 100% satengvevet egyptisk bomull. Vår fineste kvalitet med meget høy holdbarhet som kjennetegnes ved en fantastisk glatt, myk og fin overflate med en helt spesiell glans.

Matlaging

Har du en far som er glad i å lage mat? Eller har han stort sett ansvar for grillen? Hva med å gi et ordentlig skinnforkle eller et godt krydder han kan bruke på det han skal grille? Vi har et stort utvalg kjøkkenartikler som kan glede far!

egenpleie farsdag

Egenpleie

I høstmørket blir huden i større grad utsatt for kaldt og hardt vær, og det er da viktig å ta litt ekstra godt vare på den. Hva med å gi far en god håndkrem? Eller en skrubbevått han enkelt kan bruke i dusjen?