Lystette liftgardiner

  Lystette liftgardiner egner seg i alle rom og stenger for sol og innsyn på en effektiv måte. Hos oss kan du velge mellom flere ulike farger, mønstre og lengder til konkurransedyktige priser.

  Trenger du måltilpassede gardiner finner du dette her

  5 produkter

  Lystette liftgardiner

  Lystette liftgardiner – Steng solen ute

  Ønsker du å stenge solen ute fra rommet men samtidig opprettholde et klassisk og stilfullt uttrykk? Lystette liftgardiner er både funksjonelle og pene å se på, og med denne løsningen velger du selv hvor mye lys du ønsker å slippe inn, samtidig som du hindrer innsyn fra nysgjerrige naboer. Liftgardinene passer like godt i ethvert rom og kan kombineres med flere ulike interiørstiler, enten du ønsker et industrielt, romantisk eller avslappet preg. Velg mellom flere ulike farger og mønstre for å skape den stemningen du ønsker i hjemmet!

  Behagelig atmosfære med lystette gardiner

  For mange er det kanskje naturlig å tenke på den klassiske rullegardinen som den beste løsningen for å stenge sollys ute. En rullegardin gir dog rommet et strammere uttrykk, og det er ikke alle som ønsker denne stilen. Lysdempende liftgardiner er dermed et vel så populært alternativ da de er like effektive samtidig som de gir rommet et mykere og mer klassisk preg. Disse kan også kombineres med vanlige gardinlengder hvis man ønsker det.

  Med muligheten til å regulere lyset i et rom står du fritt til å bruke rommet til akkurat hva du vil. Lystette liftgardiner er perfekte i stuen for å hindre irriterende gjenskinn i TV-en, men er også en ypperlig gardinløsning hvis du ønsker å skape en lun og behagelig atmosfære. Liftgardiner er også populære på baderom og soverom der det er ønskelig å skjerme for innsyn og hindre for mye trekk.

  Montering av lysdempende liftgardiner

  Våre lysdempende liftgardiner er ikke bare enkle å betjene, men også lette å henge opp. Du velger selv om du ønsker å montere dem slik at de henger inne i vinduskarmen eller på utsiden. Både øyeskruer og skruer for oppheng medfølger våre produkter.

  I nettbutikken finner du lysdempende liftgardiner i standardstørrelser som kommer i 100–140 cm bredde og 240 cm lengde. Enten du ønsker lystett liftgardin til barnerom, stue, kjøkken eller soverom finner du det du leter etter hos oss. Se vårt utvalg på denne siden eller ta en tur innom våre butikker, så hjelper vi deg!