SE TONE KROKEN SINE BORDEKKINGSTIPS FRA LIVESHOPPINGEN HER  |  Se alle produkter fra sendingen her

  Tøyservietter

  Tøyservietter og linservietter er mer miljøvennlige enn papirservietter og er både penere og mer luksuriøse. Tøyservietter kan brukes både til hverdag og fest - passer perfekt til anledninger som dåp, bryllup og konfirmasjon.

  22 produkter

  Tøyservietter

  Gi bordet liv med tøyservietter

  Tøyservietter gir borddekkingen din det lille ekstra, og er den perfekte måten å skape den rette stemningen på. Med et bredt utvalg av farger, mønstre og materialer, er tøyservietter en utmerket måte å fornye borddekkingen din på.

  Linservietter eller bomullsservietter?

  Tøyservietter er ofte laget av lin eller bomull, to vakre naturmaterialer som har unike egenskaper som gjør dem ideelle som tøyservietter. Lin har en naturlig røffere tekstur som gir en rustikk sjarm til borddekkingen. Hvis du er på utkikk etter kvalitetsservietter, er våre populære Atelier linservietter fra Camilla Pihl et ettertraktet valg.

  Bretting av tøyservietter

  Tøyservietter er mykere enn vanlige papirservietter, men dette betyr ikke at du må begrense deg til enkle brettemåter. Det finnes en rekke kreative teknikker som passer perfekt for tøyservietter. Kombiner dem med elegante serviettringer for å gi borddekkingen din et personlig preg. Les mer om serviettbretting her.

  Gi borddekkingen en luksuriøs følelse med våre tøyservietter

  Tøyservietter gir borddekkingen din en luksuriøs følelse, og gjør både hverdagsmåltider og spesielle anledninger litt vakrere.

  Dekk bordet ditt med stoffservietter, og nyt en eksklusiv og miljøbevisst borddekking som vil imponere gjester og gjøre måltidene til uforglemmelige øyeblikk.