Servietter

  Servietter kommer i mange ulike farger og motiv. Med utallige varianter finner du garantert noe som passer til resten av bordpynten. Uavhengig av årstid og anledning. Sett prikken over i-en på din borddekking. 

  94 produkter

  Servietter

  Servietter kommer i mange ulike farger og motiv, og med vårt store utvalg, kan de være med på å gjøre borddekkingen din ekstra spesiell. Enten du planlegger en elegant middag, en bursdagsfest, eller bare ønsker å gjøre hverdagsmiddagen litt mer festlig, kan servietter være den perfekte detaljen for å fullføre borddekkingen din.

  Hvordan velge de perfekte serviettene for din borddekking

  Det første du må tenke på når du velger servietter til din borddekking, er å vurdere hva slags stil du ønsker å oppnå. Vil du ha et mer formelt uttrykk med elegante, hvite servietter eller vil du ha noe mer fargerikt og kreativt? Tenk også på anledningen og årstiden, og velg servietter som passer til temaet eller fargene som er i sesongen.

  Kreative ideer for å brette servietter som vil imponere gjestene dine

  Når du har funnet de perfekte serviettene for din borddekking, kan du ta det et steg videre og brette dem på en kreativ måte. En vakker bretting vil imponere gjestene dine og gi bordet ditt en ekstra touch av eleganse. Det finnes mange forskjellige brettemetoder, fra enkle og klassiske til mer avanserte og intrikate. Utforsk noen av de mest populære brettemetodene på nettet, eller prøv å skape dine egne unike brettemetoder. Les mer om bretting av servietter her

  En guide til å matche servietter med andre elementer i borddekkingen

  Servietter er ikke det eneste elementet du må ta hensyn til når du planlegger borddekkingen din. For å skape en sammenhengende og elegant look, må du også ta hensyn til andre elementer som tallerkener, glass og dekorasjoner. Bruk farger og mønstre på serviettene til å matche eller kontrastere med andre elementer på bordet.

  Servietter til enhver anledning - fra en uformell middag til en elegant fest

  Uansett om du skal ha en uformell middag med venner, eller en elegant fest for en spesiell anledning, finnes det servietter som passer til anledningen. Velg enkle, ensfargede servietter for en uformell middag eller velg noe mer eksklusivt og elegant for en mer formell anledning. Husk også å ta hensyn til temaet eller sesongen. For eksempel, velg røde og grønne servietter for jul eller servietter med hjerter for Valentinsdag. Uansett hva slags anledning du planlegger, vil serviettene være med på å sette prikken over i-en på din borddekking.


  Servietter kan virkelig være med på å heve borddekkingen din til et nytt nivå. Med vårt brede utvalg av farger, mønstre og design på våre papirservietter og tøyservietter, kan du være sikker på å finne noe som passer til resten av bordpynten din. Velg servietter som passer til din personlige stil og bruk kreativitet for å brette dem på en unik måte. Med noen enkle tips og triks kan du skape en vakker og sammenhengende borddekking for enhver anledning.