• Borddekking

  Borddekking

  Borddekking gir deg mange muligheter til å skape stemning, tema og høytid. Hos oss finner du alt du trenger i sesongens farger og mønstre duker, bordbrikker, kopper, fat, boller, servietter og mye mer. Bli inspirert og skape en fin ramme rundt hyggelige sammenkomster og gode måltider.  Se alle våre  linduker her 

  287 produkter
  Du har sett 24 av 287

  Borddekking

  Skap den perfekte rammen rundt måltidet

  Skap den perfekte rammen rundt måltidet med våre vakre duker, bordbrikker, løpere, servietter og mer.

  Duker - Grunnlaget for en elegant borddekking

  Vårt store utvalg av duker gir deg muligheten til å velge mellom forskjellige materialer, mønstre og farger for å harmonisere med din personlige stil og anledningen.
  Enten du foretrekker den tidløse sjarmen til hvite, ensfargede duker for en formell sammenkomst, eller ønsker å legge til en spennende dimensjon med mønstrede duker for en mer avslappet setting, har vi det du trenger.

  I tillegg har vi voksduker og belagte duker som er enkle å rengjøre og beskytter bordet mot søl og flekker, uten å ofre eleganse og stil.

  Våre duker kommer i ulike størrelser for å imøtekomme forskjellige borddimensjoner, enten du skal dekke et rundt spisebord, rektangulært bord eller et langbord for festlige sammenkomster. Med våre duker kan du være sikker på å skape den perfekte bakgrunnen for ethvert måltid.

  Utforsk vårt store utvalg av duker og la deg inspirere til å skape en borddekking som vil imponere dine gjester og skape minnerike øyeblikk rundt middagsbordet.

  Skap en innbydende atmosfære med bordbrikker og løpere

  For å legge til ekstra stil og beskytte bordet samtidig, kan du utforske vårt utvalg av bordbrikker og løpere. Vårt utvalg av bordbrikker og løpere kommer i forskjellige størrelser, lengder og mønstre, slik at du kan skape den perfekte matchen med resten av borddekkingen din.

  Servietter - Delikate detaljer for et fullendt bord

  Ingenting fullfører et vakkert dekket bord som delikate servietter. Utforsk vårt brede spekter av servietter i forskjellige materialer og design. Enten du ønsker engangs-servietter for enkelhet eller eksklusive stoffservietter for en mer luksuriøs følelse, har vi alternativer for enhver anledning.

  Fullfør borddekkingen med stilig tilbehør

  Fullfør borddekkingslooken med dekorative og praktiske elementer som stearinlys, vaser, blomster, bordkort med mer for å gi bordet ditt den siste finishen og skape en minneverdig atmosfære for dine gjester.

  Inspirerende borddekking - Ta måltidene dine til nye høyder

  La deg inspirere av vårt brede utvalg av borddekkingstilbehør og ta måltidene dine til nye høyder. Enten det er en formell middag, en uformell sammenkomst eller en spesiell feiring, har vi alt du trenger for å skape den perfekte borddekkingen.