Papirservietter

  Papirservietter gir det lille ekstra til borddekkingen, enten det er til hverdags eller til fest. De kan brukes til å både å pynte opp på bordet og tørke søl. Hos Kid har vi papirservietter i alle former og farger, fra klassiske hvite til trendy mønstre. Du kan velge mellom ulike størrelser, kvaliteter, mønstre og farger. Finn dine favoritter blant vårt store utvalg av papirservietter! 

  58 produkter

  Papirservietter

  Papirservietter til alle anledninger

  Papirservietter er et praktisk og dekorativt tilbehør til borddekkingen, enten det er til hverdags eller til fest. De kan brukes til å både pynte opp på bordet og tørke søl. Hos Kid har vi papirservietter i alle former og farger, fra klassiske hvite til trendy mønstre. Du kan velge mellom ulike varianter som passer til ulike stiler og sesonger.

  Hvordan velge papirservietter

  Når du skal velge papirservietter, er det noen ting du bør tenke på. For det første bør du velge en farge som harmonerer med resten av borddekkingen, for eksempel duk, løper, lys og blomster. Du kan også velge en kontrastfarge som skaper litt liv og spenning på bordet. For det andre bør du velge en størrelse som passer til formålet.

  Papirservietter kommer i forskjellige størrelser, fra små cocktail-servietter til store middagsservietter. Små servietter er fine til forretter, kaker og drinker, mens store servietter er mer egnet til hovedretter og buffeer. For det tredje bør du velge en kvalitet som passer til anledningen. Papirservietter varierer i tykkelse, mykhet og absorberingsevne. Hvis du vil ha en mer luksuriøs følelse, kan du velge papirservietter som ligner på tøyservietter, som er tykke, myke og holdbare.

  Hvordan brette papirservietter

  En annen ting du kan gjøre med papirservietter, er å brette dem på kreative måter som gir et ekstra preg til borddekkingen. Det finnes mange måter å brette papirservietter på, fra enkle former som vifter og lommer, til mer avanserte former som roser og svaner. Du kan finne mange inspirerende videoer og guider på nettet som viser deg hvordan du kan brette papirservietter på ulike måter. Du kan også bruke serviettringer eller bånd for å holde sammen serviettene eller pynte dem med blomster, kvister eller annet.

  Les mer om serviettbretting her

  Finn dine favoritter blant vårt store utvalg av papirservietter

  Uansett hva slags anledning du skal dekke bordet til, har vi papirservietter som passer for deg. Vi har papirservietter for årets høytider, som jul, påske og 17.mai, samt for store og små begivenheter, som bryllup, konfirmasjon og dåp. Vi har også papirservietter for hverdag og helg, med ulike mønstre og farger som kan friske opp bordet ditt. Ta en titt på vårt store utvalg av papirservietter og finn dine favoritter i dag!