Morgenkåper

  En morgenkåpe eller kimono fungerer like godt ved frokostbordet, i svømmehallen, på stranden eller i sofaen med en god bok. Hos oss finner du badekåper til dame og herre i myke kvalitetsstoff og i flere ulike farger. Finn din favoritt her! 

  19 produkter

  Morgenkåper

  Morgenkåpe til dame, herre og barn

  Morgenkåpe, badekåpe, slåbrok eller kimono – kjært barn har mange navn, og for mange er kanskje morgenkåpen nettopp det kjæreste plagget i deres garderobe. For hva er vel deiligere enn å pakke seg inn i en god og myk badekåpe og bare slappe helt av? En slåbrok gir både en herlig start på dagen og en avslappende slutt på kvelden.

  Vi har både morgenkåpe til dame, morgenkåpe til herre og morgenkåpe til barn i myke kvalitetsstoff med flere ulike farger. Hva med matchende badekåper til hele familien, eller en badekåpe som står i stil til resten av baderomsinteriøret? Én ting er i hvert fall sikkert – eier du ikke en badekåpe i dag, så er det på høy tid å gå til innkjøp av en. Vi kan garantere at du ikke kommer til å angre!

  Badekåper for enhver anledning

  Slåbrokens allsidighet er ikke til å kimse av, for den er jo like praktisk som den er komfortabel. Bruk den hjemme, i svømmehallen eller på stranden – i det hele tatt markerer morgenkåpen seg som et passende plagg til svært mange steder og anledninger. 

  Som koseplagg er slåbroken perfekt, både til en rolig søndag og til hverdagskos. Kombiner den med et par varme tøfler, og les en bok eller hør på en spennende podcast mens du koser deg med morgenkaffen!

  Draper en myk morgenkåpe i frotté rundt deg etter en varm dusj, og den vil både varme og tørke kroppen. Sleng den på deg før du setter på kaffen og lager frokost til barna på en travel hverdagsmorgen, eller ta den av deg rett før du skal legge deg under dyna etter en lang og slitsom dag på jobb. Badekåpen er også fin å ha på ved frokostbordet og i svømmehallen, eller bare som noe å slenge på seg når det uventet ringer på døren en lat helgemorgen.

  Eller hva med å like gjerne tilbringe en hel dag i morgenkåpen? Når anledningen byr seg, du har fri og det pøsregner utenfor vinduet, lag ditt eget hjemmespa! Ta deg god tid og nyt et varmt og avslappende bad med rolig musikk i bakgrunnen. Pakk deg inn i en deilig og myk morgenkåpe i fleece eller frotté når du er ferdig, og lag deg en kopp med varm drikke. Senk deg ned blant putene i sofaen og slapp helt av.

  En kimono til ferien og de varme sommerdagene

  En kimono er opprinnelig et tradisjonelt japansk plagg, men har med årene blitt svært populær som en type morgenkåpe over hele verden. Denne litt mer eksklusive morgenkåpen har gjerne lekre mønstre, og du finner både silkeslåbrok og kimono i bomull. 

  Kimonoen kjennes sval og lett mot kroppen, og derfor er den et populært valg på ferie – både på stranden og ved bassenget. En kimono med sommerlige farger eller mønstre er fin å slenge på seg når man skal ta seg en tur for å kjøpe is eller noe å drikke i bassengbaren. Men den kan også brukes til mer spesielle anledninger, og gir en følelse av luksus. Kle deg forførende flott til romantiske kvelder med din kjære med en lett og feminin kimono.

  Badekåper i myke kvalitetsstoff

  Morgenkåper finnes i mange slags fasonger, farger og materialer. På markedet finner du både morgenkåper i silke, morgenkåper i lin og badekåper med fleece. Vanligst er kanskje badekåper i frotté – et svært komfortabelt valg som puster godt og kjennes både mykt og behagelig mot huden. Kimonoer har også blitt veldig vanlig med årene, en elegant og tynn badekåpe som kjennes sval og god mot kroppen.

  Kid har et stort utvalg myke badekåper. Vi har morgenkåper i svart, morgenkåper i rosa, badekåpe med hette og badekåpe med lommer. Foretrekker du kort eller lang morgenkåpe, med korte eller lange ermer? Tar du en titt på vårt utvalg, finner du helt sikkert noe som passer deg.

  Stort utvalg morgenkåper

  En slåbrok kommer i mange varianter. Enten du er på utkikk etter badekåpe til barn, badekåpe til dame eller badekåpe til mann, så finner du det du leter etter hos oss. En morgenkåpe er også en flott gave. Finn dine favoritter i vårt utvalg her på nett, eller ta en tur innom en av våre butikker