Tilpass dette produktet

Made to measure, Dekosol

Basic lamellgardin skråvindu høyre multi - customized

Pris fra: 1 771 kr
Til skrå vinduer er lamellgardiner et opplagt valg, her er typen høyest på høyre side.
Nettbutikk - på lager
Leveringstid: 4-5 uker
Dette produktet må tilpasses før kjøp. Gjør dine fargevalg, tilpasse størrelse og tilbehør for å gå videre i kjøpsprosessen.

Lamellgardin for skråvindu høyre.

Lamellgardiner passer perfekt i store, brede vinduer. Med en lamellgardin bestemmer du selv lysinslippet. Lamellgardinen kan sideparkeres eller trekkes for og justere lysinnfall ved å endre vinkelen på lamellene.

Lamellgardinene selges kun som komplett sett bestående av skinne og lameller. Lamellene fåes i bredde 89 mm eller 127 mm i lysfiltrerende eller lystett stoff i flere farger og kvaliteter. Vi anbefaler 127 mm tekstilbredde når du har veldig brede vinduer, eller når du ønsker at lamellene fyller minst mulig. Jo bredere lameller, jo færre lameller er det behov for og færre lameller fyller mindre når de er trukket fra.

Våre lamellgardiner leveres i hvit, sort eller aluminium system med fargematchende tilbehør.

Merk at snortrekk på lamellgardin for skråvindu alltid vil være på den høyeste siden

Se råd om oppmåling under "Oppmåling og montering" fanen.

Lamellanlegg leveres med snorbetjening på 1 meter, av hensyn til gjeldende lov om barnesikring, EN13120. Har du barn og ønsker en snor/kjedefri betjening anbefaler vi at du velger styringsstang til betjening av dine lamellgardiner.

Fraktalternativer

  • Utlevering i Kid-butikk: Pakken sendes med levering til butikk fra vårt lager. Leveringstid er fra 3-5 virkedager avhengig av valgt butikk, for måltilpassede varer ca. 5 uker. 
  • Hjemlevering til privatadresser levert av PostNord. For målbestilte varer er det en fast fraktpris på kr. 300,-.Normal leveringstid er ca 4-5 uker.

Hvordan måler jeg opp riktig for skråvindu?
Mål A skal oppgis i nisjemål uten å trekke fra noe (dvs. innvendig bredde på vinduet målt fra karm til karm).

Mål B og D skal oppgis i ferdig mål, eventuell avstand til gulv eller karm må trekkes fra. Vi anbefaler at det trekkes fra 1-2 cm på det ferdige målet for at gardinen skal henge fritt fra gulv eller vinduskarm. Mål D kan minimum være 18 cm da det ikke vil være plass til lameller under denne størrelse.

Mål C er et kontrollmål og beregnes automatisk ut fra målene A, B og D.  (C-bredden varierer avhengig av takvinkelen).

Merk at snortrekk på lamellgardin for skråvindu alltid vil være på den høyeste siden.

Last ned måleguide for lamellgardiner
Les mer om oppmåling lamellgardiner her

Merk at lamellanlegg med mørkleggingsstoff ikke vil være helt mørkleggende, det vil alltid komme lys inn mellom de enkelte lamellene, samt i topp og bunn.

Hvordan monterer jeg lamellgardinene?
Du kan følge monteringsanvisningen som følger med produktet.
Monteringsanvisning - Lamellgardiner

Hva følger med lamellene?
Våre lameller kommer med alt du trenger for å montere dem, samt monteringsanvisning. Vi inkluderer imidlertid ikke skruer for montering, da dette avhenger av vegg- og takmaterialet hjemme hos deg. Dette sikrer at du kan velge riktige skruer som passer best for din spesifikke installasjon og dermed oppnå best mulig montering.

Last ned:
Monteringsanvisning - Lamellgardiner

Anbefalinger