Måltilpassede lamellgardiner

Stilfult med lamellgardiner på mål 

Måltilpassede lamellgardiner passer godt til store vinduer eller på kontorer, og gjør seg også godt som romdeler. Skjerme helt eller delvis for innsyn og nysgjerrige blikk fra naboer og forbipasserende, eller for solen hvis du ønsker en mer dempet belysning. Velger du lameller i tykkere materialer vil gardinene også være med på å regulere temperaturen i rommet. 

Har du store panoramavinduer eller vinduer som strekker seg fra gulv til tak, er det ekstra fint med lameller. Enkle og stilrene linjer setter et moderne preg på rommet, og ved å snu på lamellene kan du regulere dagslyset for å skape en behagelig atmosfære. 

Solskjerming til skråvindu med måltilpassede lameller 

Solskjerming som selges i de vanlige butikkene er stort sett i standard størrelser og laget for firkantede vinduer. Er du på utkikk etter solskjerming til skråvindu, er derfor måltilpassede lameller en veldig god løsning.

Lamellgardiner på mål tilpasses nemlig slik at de passer perfekt til dine vinduer! Det spiller ingen rolle om du har store vinduer, småvinduer eller skråvinduer – lameller er en solskjermingsløsning som likevel enkelt lar deg regulere både lys og innsyn. Og ikke bare vil de være svært funksjonelle, de vil også ta seg veldig pent ut og bli en integrert del av resten av innredningen. 

Stort utvalg måltilpasset solskjerming 

La solskjermingen bidra til å skape en helhet i innredningen i rommet! Med enkle linjer og stilfult design er måltilpassede lamellgardiner elegante og lekre å se på, og de har lang levetid. Hos Kid finner du måltilpasset solskjerming av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.  

Når du skal velge lamellgardiner på mål har du et hav av valgmuligheter, akkurat som hvis du skulle kjøpt deg lameller med standard størrelse. Velg blant flere farger og stoffer, og om du vil ha mørkleggende eller mer transparente varianter.