Basic lamellgardin multi - customized multi - 1
Basic lamellgardin multi - customized multi - 2
Basic lamellgardin multi - customized multi - 3
1 / 3
-30%
Tilpass dette produktet
Basic lamellgardin multi - customized multi - 1 - Miniatyrbilde
Basic lamellgardin multi - customized multi - 2 - Miniatyrbilde
Basic lamellgardin multi - customized multi - 3 - Miniatyrbilde

Made to measure, Dekosol

Basic lamellgardin multi - customized

Pris fra: 1 239,70 krFør 1 771 kr
Lamellgardiner passer perfekt i store, brede vinduer.
Nettbutikk - på lager
Leveringstid: 4-5 uker
Dette produktet må tilpasses før kjøp. Gjør dine fargevalg, tilpasse størrelse og tilbehør for å gå videre i kjøpsprosessen.

Måltilpasset solskjerming 30%

Gjelder f.o.m. 13/5 t.o.m. 9/6.

Rabatt trekkes fra i kassen

Lamellgardiner passer perfekt i store, brede vinduer. Med en lamellgardin bestemmer du selv lysinslippet. Lamellgardinen kan sideparkeres eller trekkes for og justere lysinnfall ved å endre vinkelen på lamellene. Lamellgardinene selges kun som komplett sett bestående av skinne og lameller. Lamellene fåes i bredde 89 mm eller 127 mm i lysfiltrerende eller lystett stoff i en rekke farger og kvaliteter. Vi anbefaler 127 mm tekstilbredde når du har veldig brede vinduer, eller når du ønsker at lamellene fyller minst mulig. Jo bredere lameller, jo færre lameller er det behov for og færre lameller fyller mindre når de er trukket fra.

Våre lamellgardiner leveres i hvit eller sort system med fargematchende tilbehør.

Du skal alltid oppgi det ferdige målet som gardinen skal ha – inkl. beslag. Ved montering i karm må du huske å trekke fra 1 cm på totalbredden, ellers vil det ikke være plass til beslagene i karmen. Vi anbefaler også at du trekker fra ca. 2 cm i høyden, så lamellgardinen ikke treffer gulvet.

Lamellanlegg leveres med snorbetjening på 1 meter, av hensyn til gjeldende lov om barnesikring, EN13120. Ønsker en snor/kjedefri betjening som er helt barnesikker, anbefaler vi at du velger styringsstang til betjening av dine lamellgardiner.

Fraktalternativer

  • Utlevering i Kid-butikk: Pakken sendes med levering til butikk fra vårt lager. Leveringstid er fra 3-5 virkedager avhengig av valgt butikk, for måltilpassede varer ca. 5 uker. 
  • Hjemlevering til privatadresser levert av PostNord. For målbestilte varer er det en fast fraktpris på kr. 300,-.Normal leveringstid er ca 4-5 uker.

Hvordan måler jeg opp riktig?
Du skal alltid oppgi det ferdige målet som gardinen skal ha – inkl. beslag. Ved montering i karm må du huske å trekke fra 1 cm på totalbredden, ellers vil det ikke være plass til beslagene i karmen. Vi anbefaler også at du trekker fra ca. 2 cm i høyden, så lamellgardinen ikke treffer gulvet. Se nedenfor for skråvindu.

Last ned måleguide for lamellgardiner
Les mer om oppmåling lamellgardiner her

Merk at lamellanlegg med mørkleggingsstoff ikke vil være helt mørkleggende, det vil alltid komme lys inn mellom de enkelte lamellene, samt i topp og bunn.

Hvordan monterer jeg lamellgardinene?
Du kan følge monteringsanvisningen som følger med produktet.
Monteringsanvisning - Lamellgardiner

Hva følger med lamellene?
Våre lameller kommer med alt du trenger for å montere dem, samt monteringsanvisning. Vi inkluderer imidlertid ikke skruer for montering, da dette avhenger av vegg- og takmaterialet hjemme hos deg. Dette sikrer at du kan velge riktige skruer som passer best for din spesifikke installasjon og dermed oppnå best mulig montering.

Kunders egne bilder - Shop the look @kidinterior

Anbefalinger