Basic lamellgardin multi - customized multi - 1
Basic lamellgardin multi - customized multi - 2
Basic lamellgardin multi - customized multi - 3
1 / 3
Tilpass dette produktet
Basic lamellgardin multi - customized multi - 1 - Miniatyrbilde
Basic lamellgardin multi - customized multi - 2 - Miniatyrbilde
Basic lamellgardin multi - customized multi - 3 - Miniatyrbilde

Made to measure, Dekosol

Basic lamellgardin multi - customized

Pris fra: 1 771 kr
Lamellgardiner passer perfekt i store, brede vinduer.
Nettbutikk - på lager
Leveringstid: 4-5 uker
Dette produktet må tilpasses før kjøp. Gjør dine fargevalg, tilpasse størrelse og tilbehør for å gå videre i kjøpsprosessen.

Lamellgardiner passer perfekt i store, brede vinduer. Med en lamellgardin bestemmer du selv lysinslippet. Lamellgardinen kan sideparkeres eller trekkes for og justere lysinnfall ved å endre vinkelen på lamellene. Lamellgardinene selges kun som komplett sett bestående av skinne og lameller. Lamellene fåes i bredde 89 mm eller 127 mm i lysfiltrerende eller lystett stoff. Vi anbefaler 127 mm tekstilbredde når du har veldig brede vinduer, eller når du ønsker at lamellene fyller minst mulig. Jo bredere lameller, jo færre lameller er det behov for og færre lameller fyller mindre når de er trukket fra. Våre lamellgardiner leveres i hvit eller sort med fargematchende tilbehør. Lamellanlegg leveres med snorbetjening på 1 meter, av hensyn til gjeldende lov om barnesikring, EN13120. Ønsker en snor/kjedefri betjening som er helt barnesikker, anbefaler vi at du velger styringsstang til betjening av dine lamellgardiner.

Fraktalternativer

  • Utlevering i butikk – hent varene i din ønskede Kid-butikk. For målbestilte varer er leveringstiden normalt ca. 4-5 uker. 
  • Hjemlevering til privatadresser levert av PostNord. For målbestilte varer er det en fast fraktpris på kr. 300,-.Normal leveringstid er ca 4-5 uker.

Hvordan måler jeg opp riktig?
Du skal alltid oppgi det ferdige målet som gardinen skal ha – inkl. beslag. Ved montering i karm må du huske å trekke fra 1 cm på totalbredden, ellers vil det ikke være plass til beslagene i karmen. Vi anbefaler også at du trekker fra ca. 2 cm i høyden, så lamellgardinen ikke treffer gulvet. Se nedenfor for skråvindu.

 

Merk at lamellanlegg med mørkleggingsstoff ikke vil være helt mørkleggende, det vil alltid komme lys inn mellom de enkelte lamellene, samt i topp og bunn.

Hvordan monterer jeg lamellgardinene?
Du kan følge monteringsanvisningen som følger med produktet.

Anbefalinger