Godt å komme hjem til jul

Godt å komme hjem til jul

Snart er julen her. Og denne fine førjulstiden – fylt av både forventing og spenning. Hvor vi kanskje aller mest lengter etter julefreden, samtidig som vi drømmer om en magisk jul med nostalgisk og varm atmosfære. Minner og tradisjoner, og et hyggelig julehjem.

Vi henger opp adventsstjernen, finner frem julepynten fra i fjor, litt og litt om gangen, tenner lys og trekker pleddet ekstra godt rundt oss i sofaen. Duften av jul sprer seg i hjemmet, levende lys, klementiner, kanskje et kakeslag eller to – og duftlys med favorittduften.

Sengetøyet skiftes til deilig, mykt flanell, vi bytter gardiner i stuen eller på kjøkkenet for å understreke at julen er i hus. Granbar, girlander og kranser – her handler det om å skape julefølelsen i stort eller smått. Og med ett er den her, den helt spesielle julestemningen.
Nå vil vi bare kose oss hjemme!

Vi ønsker at årets jul skal bli roligere, varmere – men minst like stemningsfull som vi alltid pleier å ha det. Det er lov å senke forventningene. Julegleden finnes i så mangt. Det viktigste er kanskje bare å være sammen – rundt et koselig dekket julebord.

Da er det godt å komme hjem.
God jul.

#godtakommehjem

Vil du vite mer om hvorfor vi har endret fra Få det fint til Godt å komme hjem,
kan du lese om det her.