Kubbelys

  Levende lys skaper en magisk stemning, både ute og inne. Plasser lysene alene i en lykt eller sett dem sammen på et lysfat med annet interiør, og du har pynt som passer like bra både vår, sommer, høst og vinter! Alle våre kubbelys i stearin er Svanemerket. Finn dine favoritter blant vårt store utvalg kubbelys i ulike farger og størrelser, og lys opp hjemmet!

  43 produkter
  Du har sett 24 av 43
  Vis mer

  Kubbelys

  Kubbelys i stearin

  Kubbelys i stearin passer til alle anledninger. Hos Kid Interiør finner du et bredt utvalg av kubbelys i stearin som brenner lenge og gir en vakker flamme. Våre lys i 100% stearin er Svanemerkede, og har med dette mange gode egenskaper. Lysene er kun fremstilt av fornybare råvarer og inneholder verken soya, parafin eller palmeolje. Lysene drypper og soter minimalt, og er det beste alternativet for inneklimaet. Lys av 100% stearin har også et høyt smeltepunkt, og tåler varme og sollys bedre enn et parafinlys. Lysene egner seg derfor også godt utendørs.

  Viktig om kubbelys

  Kubbelys er en flott måte å skape en koselig og avslappende atmosfære i hjemmet. Store lykter er godt egnet til kubbelys, men det er viktig å plassere kun ett lys i hver lykt for å sikre at lykten ikke overopphetes fra innsiden. Hvis et lys blir for varmt kan det kollapse. Det skal være minimum 2 cm avstand mellom kubbelys og lykteglass. Kubbelys bør brenne i minimum 4-6 timer for å unngå høy brennekant, dette er spesielt viktig første gang, merk at dette hovedsakelig gjelder parafinlys. Blir kanten på kubbelyset for høy skal den beskjæres ned til ca 0,5-1 cm over den flytende massen. Høy brennekant kan øke varmen rundt veken, og føre til at stearinen renner eller drypper, og at lyset soter. Dette gjelder spesielt ved tykke kubbelys. Det er også veldig viktig å følge med på veken under brenning. Blir veken lang og krøller seg ned i lyset kan det skje en overoppheting og lyset kan sprekke.

  Les også våre lysvettregler

  Brennetid på våre kubbelys

  Kubbelys har vanligvis en brennetid på mellom 27 og 40 timer, avhengig av størrelsen på kubbelyset. For å få mest mulig brennetid på lysene bør lyset brenne til hele overflaten har smeltet før man slukker. Brennetiden kan variere avhengig av størrelse og kvalitet på lyset.

  Pynt opp hjemmet med kubbelys

  Kubbelys er en flott måte å skape en koselig og avslappende atmosfære i hjemmet. Plasser lysene alene i en lykt eller sett dem sammen på et lysfat med annet interiør, og du har pynt som passer like bra både vår, sommer, høst og vinter! Alle våre kubbelys i stearin er Svanemerkede, og finnes i ulike farger og størrelser. Velg dine favoritter blant vårt store utvalg kubbelys, og lys opp hjemmet ditt!