Sesongens sitteputer

Sesongens sitteputer

Fresh opp sitteplassen både ute og inne med lekre sitteputer i sesongens farger! Bruk som puter til hagemøbler, spisestoler, sofa-loungen eller på stranden. Sitt godt og mykt, og miks og match med ulike farger og annet tilbehør!
utendørs sittegruppe med mange sitteputer med striper

Dekorative sitteputer til uteplassen - slik bruker du dem!

Våre behagelige og dekorative uteputer kan brukes hele sommeren - enten du vil ta dem med på tur, bruke dem til hagestoler eller balkongmøbler eller som madrass i parken eller på stranden.

Stolputer
De riktige stolputene tilfører en lun og behagelig estetikk til uterommet - og gjør det også behagelig å sitte lenge ved bordet. Vi elsker å finne den perfekte fargen i bestselgeren Palermo til båre hagestoler, eller velge en nettere variant som Smillan stripe eller Wolly til cafesettet eller balkongmøblene.

Til loungen
Velg større og tykkere sitteputer eller madrasser til din loungesofa og -hagestoler og skap en behagelig og innbydende hagestue. De store Smillan sitteputene er perfekte i lounge-stolen, og en ekstra madrass som Riposo i sofaen er mykt og dekorativt!

Lang hvit sittepute på bakke av stein

Praktiske sitteputer ute og inne

Palermo sitteputer er tykke og gode å sitte på, og har dessuten en praktisk hank som gjør dem ekstra smarte å ta med på tur. Palermo finnes i mange forskjellige farger - miks og match, eller hold deg til en favorittfarge.

Kvinne med kjole holder Palermo sitteputer i forskjellige farger.

Pearl sitteputer har søte, små dusker i hjørnene, og er litt tynnere enn Palermo. Perfekt for å tilføre en rustikk touch til hagestuen. Pearl finnes også i en lang versjon, som kan brukes på en benk, i en større hagestol eller på en solseng!

Lang sittepute med mønster i grønn og blå på en stor utestol i rotting

Kombiner gjerne sitteputer i dine favorittfarger og -mønstre med pynteputer i forskjellige farger. Ikke vær redd for å blande ulike farger, striper og mønstre for et personlig uttrykk. Massevis av puter gjør dessuten uteplassen ekstra lun og hyggelig - husk også noen fine lykter og pledd til kjølige sommerkvelder.

Sitteputer i utendørsmiljø
Sitteputer i blåtoner stablet langs bassengkanten som ser utover havet

Få det fint ute