Sesongens sitteputer

Sesongens sitteputer

Fresh opp sitteplassen både ute og inne med lekre sitteputer i sesongens farger! Bruk som puter til hagemøbler, spisestoler eller på stranden. Sitt godt og mykt, og miks og match med ulike farger og annet tilbehør!
utendørs sittegruppe med mange sitteputer med striper

Dekorative sitteputer til uteplassen

Våre behagelige og dekorative sitteputer er enkle å ta med seg på tur, og praktiske for oppbevaring. Putene kan legges på stoler, benker eller rett på gresset. De ekstra lange putene er i tillegg til å være perfekte for benker og krakker, også deilige som en madrass i parken eller på stranden. 

Lang sittepute på utemøbler

Praktiske sitteputer ute og inne

Palermo sitteputer er tykke og gode å sitte på, og har dessuten en praktisk hank som gjør dem ekstra smarte å ta med på tur. Palermo finnes i mange forskjellige farger - miks og match, eller hold deg til en favorittfarge.

Palermo sitteputer i forskjellige blåtoner

Pearl sitteputer har søte, små dusker i hjørnene, og er litt tynnere enn Palermo. Pearl finnes også i en lang versjon, perfekt på en benk eller en solseng.

Sitteputer med dusker i hvit. Modell sitter i sittegruppe utendørs og leser bok.

Kombiner gjerne sitteputer i dine favorittfarger og -mønstre med pynteputer i forskjellige farger. Ikke vær redd for å blande ulike farger, striper og mønstre for et personlig uttrykk. Massevis av puter gjør dessuten uteplassen ekstra lun og hyggelig - husk også noen fine lykter og pledd til kjølige sommerkvelder.

Sitteputer på utendørs trapper og lykt
Runde sitteputer stablet