Pynt til påske

Om du tilbringer påsken hjemme eller på hytta setter det en ekstra hyggelig stemning med påskepynt! Bli inspirert til å pynte opp hus eller hytte med årets påskepynt! Dekk et hyggelig påskebord, pynt med dekorerte egg på kvister eller tenn et deilig påskeduftlys. 🐥

Påskepynt

Påskepynt - ferdig dekorert eller hjemmelaget 

Egg hører påsken til! Pynt opp med ferdig dekorerte egg eller blås egg og mal de selv. Et tips er å lime på lekre fjær, perler eller hyssing i mønster på eggene 🐣.

Gled en venn med et gyllent påskeegg!

Har du en venn eller en i familien som fortjener en ekstra oppmerksomhet denne påsken kan du overraske han eller hun med et velfylt påskeegg. Legg i små fristelser som deilig sjokolade, lakris eller kanskje en søt påskehare? 

Fyll egget

Fyll egget

Påskeaktiviteter

Heng opp små søte påskeegg i et tre ute eller ta med deg kvister inn som du setter i en vase på bordet og pynter opp. Kanskje kan det være en idé å invitere familie og venner til en påskeeggjakt utendørs? Den som finner flest små egg som er gjemt rundt i hagen vinner et påskeegg fylt med sjokolade og annet godt. 

Sett deg i solveggen med et deilig ullpledd, på myke lammeskinn og bare nyt! 

Inneaktivitet

For mange er påsken et pusterom hvor man kan spise lange frokoster, invitere gode venner på spill og kaffe. Det er slett ikke alle som liker solveggen og ski. Inviter på en enkel brunsj, ta frem favorittspillet og nyt late helligdager innendørs.

Påskepynt

Påskepynt

Shop her
Påskelys og servietter

Påskelys og servietter

Shop her
Påskebordet

Påskebordet

Shop her
Inspirasjon til påskebordet

Inspirasjon til påskebordet

Se her